Netflix meldt 'Je wachtwoord moet tussen de 6 en 60 tekens lang zijn'.

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Je wachtwoord moet tussen de 6 en 60 tekens lang zijn en mag geen tilde (~) bevatten.

Dit wijst er meestal op dat je wachtwoord niet aan de wachtwoordcriteria van Netflix voldoet. Als je wachtwoord wel aan de criteria voldoet, maar het probleem nog steeds optreedt, volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Gebruik je beveiligingssoftware?
Deze stappen zijn bedoeld voor ervaren computergebruikers.
  • Installeer updates voor de beveiligingssoftware.

• Schakel de beveiligingssoftware tijdelijk uit en probeer Netflix opnieuw.

• Als het probleem is opgelost wanneer de beveiligingssoftware is uitgeschakeld, is de software mogelijk verouderd of belemmert deze onbedoeld Netflix. Activeer de beveiligingssoftware opnieuw en neem contact op met de softwarefabrikant voor hulp.