Netflix geeft de foutmelding 'Je wachtwoord moet tussen de 4 en 60 tekens lang zijn' (Your password must be between 4 and 60 characters).

Als de volgende foutmelding wordt weergegeven:

Je wachtwoord moet tussen de 4 en 60 tekens lang zijn en mag geen tilde (~) bevatten (Your password must be between 4 and 60 characters and may not contain a tilde (~))

Dit wijst er meestal op dat je wachtwoord niet aan de wachtwoordcriteria van Netflix voldoet. Als je wachtwoord wel aan de criteria voldoet, maar het probleem nog steeds optreedt, volg dan de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Controleer je antivirussoftware

• Schakel je antivirussoftware uit en werk je wachtwoord opnieuw bij.
  • Als je je wachtwoord kunt bijwerken nadat je je antivirussoftware hebt uitgeschakeld, kan dit betekenen dat de software verouderd is of onbedoeld voorkomt dat je bijgewerkte gegevens door de Netflix-service worden ingediend. Neem contact op met je antivirusfabrikant voor hulp bij deze problemen.