Netflix meldt 'Te veel inlogpogingen. (-56)'

Wordt de de volgende foutmelding weergegeven op je Android-telefoon of -tablet?

Te veel inlogpogingen. Probeer het later opnieuw. (-56)

Dit wijst meestal op een probleem met inloggen op je apparaat. Volg de onderstaande stappen om het probleem op te lossen.

Inloggen op een ander apparaat

Om te bepalen wat het probleem is, log je in bij Netflix op een ander apparaat.

• Als je een ander bericht ziet als je inlogt op dat apparaat, zoek dan in ons Helpcentrum naar die melding om door te gaan met probleemoplossing.

• Als je geen andere melding ziet, kun je verder Netflix kijken op dat apparaat of doorgaan met de onderstaande probleemoplossing.

Probeer het later opnieuw

Als je geen toegang hebt tot een ander apparaat of niet wilt streamen vanaf een ander apparaat, wacht dan en probeer later opnieuw in te loggen.