Ce se întâmplă cu jocurile tale dacă anulezi abonamentul Netflix?

Asemenea istoricului vizionărilor, istoricul jocurilor și salvările din cadrul acestora vor fi păstrate pentru 10 luni dacă anulezi contul. Dacă reactivezi contul în cadrul acestui interval de timp, vei putea continua jocul de unde l-ai lăsat, atât timp cât nu l-ai dezinstalat și nu ai șters fișierele jocului.

Asemenea istoricului vizionărilor, istoricul jocurilor nu va fi salvat în cazul în care profilul este șters. Consultă Cum funcționează profilurile Netflix pentru jocuri? pentru mai multe informații.

Notă:
Pentru a reda Jocurile Netflix ai nevoie de un abonament Netflix activ.