Cum să anulezi Netflix

Poți anula contul Netflix oricând.

Notă:
Aceasta este singura metodă prin care îți poți anula contul și abonamentul. Deconectarea de la contul Netflix sau ștergerea aplicației nu îți anulează contul.

Când nu vei mai fi taxat pentru abonament

Nu vei fi taxat din nou decât dacă reactivezi contul. Dacă anulezi înainte de încheierea perioadei de facturare, vei putea folosi serviciul Netflix până la închiderea automată a contului la finalul perioadei de facturare.

Dacă nu vezi opțiunea de anulare

Dacă nu găsești opțiunea de anulare în cont, va trebui să anulezi contul prin intermediul companiei de facturare. În Cont, vei găsi fie un link care te va asista în procesul de anulare a abonamentului prin intermediul companiei de facturare, fie instrucțiuni de contactare a companiei de facturare în privința anulării.

Anularea înaintea încheierii perioadei de facturare

Dacă anulezi înainte de încheierea perioadei de facturare, vei putea folosi serviciul Netflix până la finalul perioadei de facturare. Pentru a afla când se închide contul, verifică datele de facturare.

Anularea atunci când contul a fost suspendat

În cazul în care contul este suspendat, acesta va fi închis de îndată ce îl anulezi.

Anularea în cazul în care a fost aplicat un card cadou sau sold promoțional

Contul se va anula după epuizarea completă a creditului de pe cardul cadou Netflix sau a soldului promoțional. După solicitarea anulării, vei putea folosi serviciul Netflix pe durata lunilor pe care le mai ai disponibile pe cardul cadou Netflix sau până la epuizarea soldului promoțional. După ce soldul este epuizat, nu vei mai putea folosi serviciul Netflix.

Reactivarea contului Netflix

Poți reactiva contul Netflix oricând.

Păstrăm Activitatea de vizionare timp de 10 luni după închiderea contului, astfel încât să fie disponibilă în cazul în care reactivezi contul în această perioadă. De asemenea, următoarele vor fi disponibile timp de 10 luni:

  • Recomandările tale

  • Evaluările

  • Detaliile contului

  • Istoricul jocurilor

  • Salvările jocurilor (cu toate acestea, pentru jocurile care nu acceptă salvările pe Cloud, jocul și datele jocului trebuie instalate pe dispozitivul pe care era redat)

Prevenirea reactivării contului de către alte persoane

Pentru a te asigura că nimeni din locuință nu va putea să reactiveze abonamentul Netflix fără permisiunea ta, îți recomandăm să schimbi parola după ce anulezi abonamentul și să te asiguri că ai bifat caseta Solicită autentificarea cu noua parolă pe toate dispozitivele. Această acțiune va schimba parola actuală și va deconecta toate dispozitivele care pot fi conectate la cont.

Articole relevante