Min Chromecast står inte med på listan när jag försöker titta på Netflix.

Om din Chromecast inte anges som ett streamingalternativ när du försöker casta från din mobil eller surfplatta beror det ofta på ett nätverksanslutningsproblem som hindrar din mobila enhet från att ansluta till din Chromecast. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Starta om din Chromecast

1. Dra ur kontakten från din Chromecast och vänta i 15 sekunder.

2. Sätt sedan i kontakten igen och vänta tills Chromecast har startats om.

3. Prova Netflix igen när Chromecast har startats om.

Kontrollera att din Android-enhet är ansluten till samma trådlösa nätverk som din Chromecast

1. Öppna appen Google Home på din Android-enhet.

2. Välj fliken Hem (Home) längst ner till vänster på skärmen.

3. Bläddra ner till sektionen Enheter (Devices) och leta reda på din Chromecast.

• Om din Chromecast visas använder den samma nätverk som din Android-enhet.

• Om din Chromecast inte visas kan den vara ansluten till ett annat nätverk än din Android-enhet. Support för att byta nätverk finns på Googles supportwebbplats.

4. Prova Netflix igen när din Chromecast använder samma nätverk som din Android-enhet.

iPhone, iPad eller iPod touch

Starta om din Chromecast

1. Dra ur kontakten från din Chromecast och vänta i 15 sekunder.

2. Sätt sedan i kontakten igen och vänta tills Chromecast har startats om.

3. Prova Netflix igen när Chromecast har startats om.

Kontrollera att din iOS-enhet är ansluten till samma trådlösa nätverk som din Chromecast

1. Öppna appen Google Home på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Välj fliken Hem (Home) längst ner till vänster på skärmen.

3. Bläddra ner till sektionen Enheter (Devices) och leta reda på din Chromecast.

• Om din Chromecast visas använder den samma nätverk som din iOS-enhet.

• Om din Chromecast inte visas kan den vara ansluten till ett annat nätverk än din iOS-enhet. Support för att byta nätverk finns på Googles supportwebbplats.

4. Prova Netflix igen när din Chromecast använder samma nätverk som din iPhone, iPad eller iPod touch.