Så här använder du Ladda ner nästa avsnitt

Använd Ladda ner nästa avsnitt (Download Next Episode) för att automatiskt ladda ner nästa avsnitt av en serie. När du tittat färdigt på ett nerladdat avsnitt tar vi bort det från din enhet och laddar ner nästa avsnitt i serien automatiskt.

De sista avsnittet i en serie tas inte bort automatiskt när du har tittat färdigt.

Funktionen Ladda ner nästa avsnitt (Download Next Episode) är inte tillgänglig för Netflix-abonnemang med reklam.

Så här aktiverar/inaktiverar du funktionen Ladda ner nästa avsnitt (Download Next Episode):

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar .

5. Under Nerladdningar (Downloads) trycker du på Smarta nerladdningar .

6. Använd reglaget bredvid Ladda ner nästa avsnitt (Download Next Episode) för att sätta på och stänga av inställningen.

Netflix-appen för Windows:

1. Öppna Netflix-appen.

2. Välj menyikonen och sedan Mina nerladdningar (My Downloads).

3. Välj Smarta nerladdningar (Smart Downloads) högst upp på skärmen.

4. Använd reglaget under Ladda ner nästa avsnitt (Download Next Episode) för att sätta på och stänga av funktionen.

Ladda ner nästa avsnitt:

• Finns på enheter med stöd för nerladdningar som har den senaste versionen av Netflix-appen installerad.

• Fungerar när du är ansluten till ett Wi-Fi-nätverk, så att du inte använder mobildata.

• Tar inte upp mer lagringsutrymme än dina nerladdningar redan använder.

Om nästa avsnitt inte laddas ner kan du prova följande:

• Kontrollera att funktionen Ladda ner nästa avsnitt är aktiverad.

• Anslut din enhet till ett Wi-Fi-nätverk.

• Se om det finns fler avsnitt att ladda ner i serien.