Så här använder du Min lista

Du kan skapa en lista med serier och filmer du vill se genom att lägga till dem i Min lista (My List). På kompatibla mobila enheter kan du även lägga till spel i Min lista (My List).

Lägga till titlar i Min lista
Ta bort titlar från Min lista
Så här visar du Min lista
Om Min lista

Tv eller streamingenhet

1. Välj en serie eller film.

2. Gå ner till och välj Lägg till i min lista .

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

Tryck på en serie, en film eller ett spel och tryck sedan på ikonen Min lista .

Webbläsare

Håll muspekaren över en serie eller film och klicka sedan på ikonen Lägg till i min lista .

Tv eller streamingenhet

1. Från Netflix hemskärm navigerar du till vänster för att öppna menyn.

2. Välj Min lista (My List) och välj sedan en serie eller film.

3. Gå ner till och välj Ta bort från min lista .

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix ikon för mitt netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Min lista (My List) och sedan på Serier och filmer (TV Shows & Movies) eller Spel (Games).

4. Tryck på redigeringsikonen längst upp till höger och sedan på borttagningsikonen bredvid valfri titel.

Webbläsare

1. Klicka på Min lista (My List) längst upp på skärmen.

2. Håll muspekaren över en serie eller film och klicka sedan på ikonen Ta bort från min lista .

Tv eller streamingenhet

1. Från Netflix hemskärm navigerar du till vänster för att öppna menyn.

2. Gå ner till och välj Min lista (My List).

Mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix ikon för mitt netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Min lista (My List) och sedan på Serier och filmer (TV Shows & Movies) eller Spel (Games).

Webbläsare

Klicka på Min lista (My List) längst upp på skärmen.

Du kan lägga till upp till 2 000 serier och filmer i Min lista på din Netflix-profil.

Titlar i Min lista sorterats för att visa de mest relevanta titlarna först. Titlar anses relevanta om:

• Du nyligen lagt till dem i Min lista.

• Det finns en ny säsong av en serie i Min lista.

• En titel i Min lista snart försvinner från Netflix.

Titlar visas inte i Min lista om:

• De försvunnit från Netflix och inte längre är tillgängliga.

• Du tar bort dem.

• Du reser till en region där titeln inte är tillgänglig på Netflix.

Obs!
    Titeln visas återigen i Min lista när du kommer tillbaka eller om titeln blir tillgänglig i regionen där du befinner dig.

På en mobil eller surfplatta med Android, iPhone eller iPad kan du göra följande:

• Filtrera titlar efter Serier (TV Shows), Filmer (Movies), Har inte börjat (Haven't Started) eller Påbörjade (Started).

• Sortera titlarna i Min lista efter Förslag (Suggested) (eller Toppmatchningar (Top Matches)), Datum tillagd (Date Added to List), A–Ö (A - Z) eller Premiärdatum (Release Date).

Obs!
    Visningsordningen för spel i Min lista går inte att ändra.