Så här tar du bort en titel från raden Fortsätt titta

Du kan ta bort filmer eller serier från raden Fortsätt titta (Continue Watching) när du tittar på webben eller med den senaste versionen av Netflix-appen på Android-enheter eller på en iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Placera muspekaren över en titel för att se alternativ när du tittar på webben. På mobila enheter trycker du på Meny .

2. Välj Ta bort från rad (Remove From Row).

På alla andra enheter kan du ta bort titlar från din streamingaktivitet. Då försvinner de också från raden Fortsätt titta (Continue Watching).