Så här tar du bort en titel från raden Fortsätt titta

Du kan ta bort serier och filmer från raden Fortsätt titta (Continue Watching) när du tittar på:

• Datorer

• Tv-apparater

• Android-enheter med den senaste versionen av Netflix-appen

• iPhone, iPad och iPod touch

Datorer

1. Placera muspekaren på en titel i raden Fortsätt titta (Continue Watching).

2. Välj Ta bort från rad (Remove From Row).

Tv-apparater

1. Gå till informationssidan för en serie eller film i raden Fortsätt titta (Continue Watching).

2. I menyn väljer du Ta bort från Fortsätt titta (Remove from Continue Watching).

Mobila enheter

1. Tryck på menyn för en titel i raden Fortsätt titta (Continue Watching).

2. Välj Ta bort från rad (Remove From Row).

Obs!
Det går bara att ta bort titlar från raden Fortsätt titta (Continue Watching) med den senaste versionen av Netflix-appen. Om du har en äldre version av appen kan du ta bort titlar från din Streamingaktivitet (Viewing Activity) vilket också tar bort dem från raden Fortsätt titta (Continue Watching).