Det står ”Den här enheten stöds inte av appen”.

Om du ser ett felmeddelande på din Android-enhet där det står:

Den här enheten stöds inte av appen (This device is not supported by the app).

Det tyder oftast på att en inaktuell version av Netflix-appen har installerats på din enhet. Följ felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

Installera om Netflix-appen
Följ dessa steg för att ta bort alla nedladdade serier och filmer på din enhet och logga ut från ditt Netflix-konto.

Om du använder en mobil eller surfplatta med Android börjar du med att  öppna Netflix-sidan i Play Store. Tryck på Avinstallera (Uninstall) och sedan på Installera (Install).

De här stegen installerar också om appen:

1. Öppna Play Store-appen och sök sedan efter ”Netflix”.

2. Leta reda och tryck på Netflix-appen i listan.

3. Tryck på Avinstallera (Uninstall).

4. Tryck på Installera (Install) och vänta till installeringen är färdig.

5. Tryck på Öppna (Open) och prova sedan Netflix igen.