Så här registrerar du dig för Netflix

Bli en av miljontals abonnenter över hela världen som kan titta på obegränsat med prisbelönta serier, filmer, dokumentärer med mera.

Som Netflix-medlem debiteras du en gång i månaden på det datum du registrerade dig. Hos oss finns inga kontrakt, uppsägningsavgifter eller förpliktelser. Du kan när som helst ändra ditt abonnemang eller avsluta det på nätet om du känner att Netflix inte passar dig.

Det är enkelt att registrera sig för ett Netflix-konto! Följ stegen för din plattform nedan.

Android

Gå till netflix.com/signup i webbläsaren på din mobil för att registrera dig med din Android-enhet.

Om du har Netflix-appen från Google Play Store kan du påbörja registreringen från appen. Men du måste använda en webbläsare på en mobil eller dator för att slutföra registreringen.

1. Skapa ett konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord.

• Om du använder Netflix-appen på en mobil Android-enhet måste vi skicka en länk via e-post så att du kan slutföra registreringen på Netflix.com med en webbläsare på en mobil eller dator.

2. Välj det abonnemang som passar dig bäst. Du kan nedgradera eller uppgradera när som helst.

3. Ange en betalningsmetod.

4. Det var allt. Streama på!

Dator

1. Gå till netflix.com/signup.

2. Välj det abonnemang som passar dig bäst. Du kan nedgradera eller uppgradera när som helst.

3. Skapa ett konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord.

4. Ange en betalningsmetod.

5. Det var allt. Streama på!

iPhone, iPad eller iPod Touch

1. Gå till netflix.com/signup i webbläsaren på din mobil.

Obs!
    Det går inte att registrera sig på Netflix-appen för iOS.
  2. Välj det abonnemang som passar dig bäst. Du kan nedgradera eller uppgradera när som helst.

3. Skapa ett konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord.

4. Ange en betalningsmetod.

5. Ladda ner och logga in på Netflix-appen på en enhet som kör iOS 16 eller senare.

6. Det var allt. Streama på!

Smart-tv och streamingspelare

1. Öppna Netflix-appen.

Obs!
    Om du behöver hjälp med att hitta appen kan du gå till vårt hjälpcenter och söka på ”Använda Netflix på”, följt av märket på din enhet (t.ex. Samsung, Roku eller Xbox). Vissa enheter har en Netflix-knapp på fjärrkontrollen.
  2. På de flesta smart-tv-apparater och streamingspelare måste du inleda med att ange din e-postadress eller ditt telefonnummer.

• När du har gjort det får du ett e-postmeddelande eller textmeddelande (sms) med en aktiveringslänk för att fortsätta registreringen.

3. Välj det abonnemang som passar dig bäst. Du kan nedgradera eller uppgradera när som helst.

4. Skapa ett konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord.

5. Ange en betalningsmetod.

6. Det var allt. Streama på!

Digitalbox

1. Öppna Netflix-appen.

Obs!
    Om du behöver hjälp med att hitta appen kan du gå till vårt hjälpcenter och söka på ”Använda Netflix på”, följt av märket på din enhet (t.ex. Samsung, Roku eller Xbox). Vissa enheter har en Netflix-knapp på fjärrkontrollen.
  2. Välj det abonnemang som passar dig bäst. Du kan nedgradera eller uppgradera när som helst.

3. Skapa ett konto genom att ange din e-postadress och välja ett lösenord.

4. Ange en betalningsmetod.

5. Det var allt. Streama på!

Läs mer om Netflix.