Dungeon Boss: Respawned – Frågor om spel

Har du fastnat någonstans i spelet? Undrar du hur något funkar? Har du frågor om inställningar i spelet? Här hittar du svar på vanliga frågor om spel.

Observera att svaren kan innehålla spoilers.

System och inställningar

Så här hittar du ditt Dungeon Boss-ID (DBID)
Ditt DBID är ett unikt nummer som används för att identifiera ditt konto i spelet.

1. Tryck på nivåmärket längst upp till vänster.

2. Tryck på Alternativ (Options).

3. Ditt DBID visas i det övre vänstra hörnet under Ditt konto (Your Account).

Justera musik och ljudeffekter

1. Tryck på nivåmärket längst upp till vänster.

2. Tryck på Alternativ (Options).

3. Ställ in dina ljudinställningar i det nedre vänstra hörnet.

Ändra spelets språk

1. Tryck på nivåmärket längst upp till vänster.

2. Tryck på Alternativ (Options).

3. Tryck på Språk (Language) och välj ett språk.

Så här spelar du

Skapa ett användarnamn

När du är klar med handledningen:

1. Tryck på nivåmärket längst upp till vänster.

2. Tryck på ditt Dungeon Boss-ID (DBID).

3. Följ instruktionerna för att skapa ett användarnamn.

Skapa eller gå med i ett skrå

1. Tryck på Socialt (Social) längst ned på stadsskärmen.

2. Tryck på Skrå (Guild).

3. Välj Skapa ett skrå (Create a Guild) (500 juveler krävs) eller Sök (Search).

• Tryck på Visa (View) under sökningen om du vill Gå med i skrået (Join Guild).

• Tryck på Filtrera med (Filter By) för att bläddra mellan skrån efter Skrånamn (Guild Name), Spelarnamn (Player Name) eller Nationalitet (Nationality).

Spellägen

Kampanj (Campaign)
Du hittar kampanjläget på stadsskärmen. Det visar alla grottor som du kan spela i varje kapitel på kartskärmen.

Prövningarnas torn (Tower of PWNAGE)
I Prövningarnas torn kan du strida mot fiender våning efter våning med alla hjältar som du har tillgång till. Hjältarna kan besegras och har kvar sina skador så länge du spelar i tornet, så se till att använda dina tillgängliga hjältar på bästa sätt. I takt med att du klarar nya våningar i tornet får du bättre belöningar.

Min grotta (My Dungeon) och spelare mot spelare (PvP)
Spela PvP för att ta dig upp på topplistan och bli belönad. Samla ihop ett defensivt lag genom att trycka på Försvarare (Defenders) eller angrip motståndarnas defensiva lag genom att trycka på Plundra (Raid).

Aktivera automatiskt spel och ändra spelhastighet

När du befinner dig i en grotta kan du trycka på fart- eller svärdsknapparna i det nedre högra hörnet för att öka farten eller tillåta automatiskt spel. Du kan välja att spela automatiskt med grundläggande eller alla attacker.

Valuta och upplåsningar

Evoer
Valuta som används för att förbättra hjältars attribut och ge dem nya förmågor.

Hjältetokens
Valuta som används för att låsa upp och förbättra hjältar och deras attribut.

Hälso-, energi- och återupplivningsdrycker

• Hälsodrycker ger hjältar all hälsa tillbaka i en kampanjgrotta.

• Energidrycker gör alla hjältens förmågor tillgängliga omedelbart i en kampanjgrotta.

• Återupplivningsdrycker återupplivar döda hjältar (hjälten måste vara död och liket finnas kvar) samt återställer hjälten till full hälsa i en kampanjgrotta.

XP-dryck
Valuta som används för att ta hjältar till nästa nivå. Du hittar dem i grottor eller köper dem i butiker. Hjältar kan även få XP när de används i grottor.

Juveler
Valuta som används för att köpa värdefulla föremål.

Guld
Vanlig valuta som används för att köpa föremål och uppgraderingar.

Vill du veta mer om Dungeon Boss: Respawned? Gå till sidan Spelsupport.