Hur du justerar Netflix animerade effekter på en tv

Varje profil på ditt konto kan välja om animerade effekter ska visas när du bläddrar på Netflix på en tv.

1. Gå till ditt Netflix-konto i en webbläsare.

2. Välj en profil under sektionen Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

3. Markera kryssrutan Minska animerade effekter vid navigering på tv:n. (Reduce animation effects when navigating on TV).

• Avmarkera kryssrutan för att aktivera animerade effekter.

Obs!
    Animerade effekter är aktiverade som standard. De finns inte på alla tv-apparater.

Du kan behöva uppdatera eller ladda om din tv för att de nya inställningarna ska tillämpas.

Ladda om:

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Ladda om Netflix (Reload Netflix).

Uppdatera:

• Växla till en annan profil och växla sedan tillbaka.

• Eller logga ut från din enhet och logga in igen.