Grå eller vit skärm

Om du ser en grå eller vit skärm när du försöker använda Netflix kan det bero på ett problem med enheten. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Starta om enheten
  1. Tryck på knappen Hem (Home) på fjärrkontrollen för Amazon Fire TV.

2. Välj Inställningar (Settings).

3. Välj Min Fire TV (My Fire TV).

• Om du inte ser Min Fire TV (My Fire TV) väljer du istället System eller Enhet (Device).

4. Välj Starta om (Restart).

5. Prova Netflix igen.

Datorer

Google Chrome

Stäng av tillägg i Chrome

Du kan stänga av onödiga tillägg i Chrome.

1. Skriv chrome://extensions i adressfältet.

2. Stäng av alla tillägg som är aktiverade.

Obs!
    Tillägg som är listade under Chrome-appar (Chrome Apps) behöver inte inaktiveras.
  3. Prova Netflix igen.

Om dessa steg löser problemet kan du aktivera dina tillägg igen, ett i taget, för att försöka avgöra vilket av dem som hindrar Netflix från att fungera som det ska.

Safari

Tvångsavsluta Safari

1. Klicka på Apple-ikonen i det övre vänstra hörnet i webbläsaren.

2. Välj Tvångsavsluta (Force Quit).

3. Välj Safari.

4. Välj Tvångsavsluta (Force Quit).

5. Bekräfta ditt val.

6. Prova Netflix igen.

Alla andra webbläsare

Vi undersöker det här problemet. Kontakta oss för att hjälpa oss med vår undersökning.

Roku

4. Slå på enheten och prova Netflix igen.

Digitalbox