Använda Netflix på din tv eller Blu-ray-spelare från Panasonic

Välkommen till Netflix på din tv, Blu-ray-spelare eller ditt hemmabiosystem från Panasonic! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD

Netflix är tillgängligt på många Panasonic-enheter.

Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds
Netflix finns tillgängligt världen över, och de flesta enheter fungerar överallt där Netflix är tillgängligt. Det kan dock hända att vissa äldre enheter endast fungerar i det land där de köptes. Mer information finns i vår karta över regioner som stöds. Om du funderar på att köpa en ny enhet bör du kontrollera med tillverkaren om den stödjer Netflix i din region.

På äldre enheter kan du uppmanas besöka netflix.com/activate för att konfigurera enheten. Dessa enheter stödjer bara Netflix i USA och i Kanada.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

På äldre enheter kanske det inte finns rader med kategorier, men du kan bläddra i Min lista (My list) som du kan skapa på Netflix webbplats.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många serier och filmer. För att ta reda på om din enhet stödjer 5.1-ljud går du till valfri originalserie från Netflix och kontrollerar om det finns ett alternativ för 5.1-ljud. Om inte stödjer din enhet inte denna funktion. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Enheter som inte stöder anpassning visar undertexter och textning i standardutseende eller så är de inte konfigurerade för att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

För att ansluta din Panasonic Blu-ray-spelare, smart-tv eller hemmabio till ditt Netflix-konto, öppna Hemskärmen (Home) och välj det alternativ nedan som bäst beskriver din enhet.

Om du har knappen Viera Cast på din Panasonic-fjärrkontroll

1. Tryck på Viera Cast-knappen på fjärrkontrollen.

2. Välj Netflix.

3. Välj Logga in (Sign In).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

4. En kod visas. Ange aktiveringskoden på netflix.com/activate.

Om du vill börja om och/eller logga in med en annan e-postadress när som helst under denna process anger du följande sekvens med hjälp av piltangenterna på handkontrollen:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Om du ser alternativet Nätverk (Network) på skärmen

1. Öppna Hemskärmen (Home) och välj Nätverk (Network).

2. Välj Internetinnehåll (Internet Content).

3. Välj Netflix.

4. Välj Logga in (Sign In).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.

6. Välj Fortsätt (Continue).

Om du vill börja om och/eller logga in med en annan e-postadress när som helst under denna process anger du följande sekvens med hjälp av piltangenterna på handkontrollen:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Börja från Netflix hemskärm (Home).

2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen kugghjulsikonen.

3. Välj Logga ut (Sign out).

4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.

5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. I Netflix-appen trycker du in pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.

2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).

3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Netflix finns tillgängligt i Ultra HD på de flesta Ultra HD TV-apparater från Panasonic. För att streama i Ultra HD behöver du:

• En Ultra HD TV av 2014 års modell eller senare med Netflix-appen.

• Ett abonnemang som stöder streaming i Ultra HD. Se vilket abonnemang du har just nu på Netflix.com/ChangePlan.

• En stabil internetanslutning på 25 megabit per sekund eller mer.

• En streamingkvalitet inställd på Hög (High) eller Auto. Mer information om inställningar för videokvalitet finns i artikeln Uppspelningsinställningar.