Hur du använder Netflix på din tv eller Blu-ray-spelare från Philips

Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner på din Philips-enhet, och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du inte vet ifall Netflix fungerar på din enhet följer du stegen i avsnittet Konfigurera Netflix (Set Up Netflix).

Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

För att ansluta din tv, Blu-ray-spelare eller ditt hemmabiosystem från Philips till ditt Netflix-konto, öppna Hemskärmen (Home) och välj det alternativ nedan som bäst beskriver din enhet.

Om du ser Netflix-ikonen på skärmen:

1. Välj Netflix.

2. Välj Logga in (Sign In).

• Om du inte ser alternativet Logga in (Sign In) väljer du Ja (Yes) på skärmen Are you a member of Netflix? (Are you a member of Netflix?).

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix och välj sedan Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto.

För att börja om eller logga in med en annan e-postadress när som helst under den här processen använder du piltangenterna på din handkontroll för att ange följande sekvens:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Om du inte ser Netflix-ikonen på skärmen:

1. Tryck på knappen Meny.

2. Välj NET TV.

3. Välj Netflix.

4. Välj Logga in (Sign In).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In).

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

5. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix och välj sedan Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto.

För att börja om eller logga in med en annan e-postadress när som helst under den här processen använder du piltangenterna på din handkontroll för att ange följande sekvens:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Följ de här stegen för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) > Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

Obs!
    Om du inte ser Få hjälp (Get Help) går du uppåt och väljer Inställningar ikon för inställningar.

Om du inte hittar Få hjälp (Get Help), Inställningar (Settings) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. I menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Börja om (Start Over), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Netflix finns tillgängligt i Ultra HD på de flesta Ultra HD TV-apparater från Philips. För att streama i Ultra HD behöver du:

• Ett Netflix-abonnemang som stöder streaming i Ultra HD.

• En Ultra HD-tv från 2014 eller senare (med Netflix-appen) som kan streama innehåll i Ultra HD i 60 Hz.

• En stabil internetanslutning på 15 megabit per sekund eller mer.

• Streamingkvaliteten är inställd på Auto eller Hög (High).

Obs!
Ultra HD är inte tillgängligt på vissa Philips-modeller från 2017 och 2018 som är baserade på Android TV.

Netflix är tillgängligt i Ultra HDR på utvalda tv-apparater och Blu-ray-spelare från Philips. För att streama i HDR behöver du:

• En smart-tv som stöder antingen Dolby Vision eller HDR10 + Netflix.

• Om du använder en HDR-kompatibel Blu-ray-spelare måste du ansluta den till en HDR-kompatibel smart-tv via en HDMI-port som stödjer HDCP 2.2 eller senare (vanligtvis HDMI 1-porten).

• Ett Netflix-abonnemang som stöder streaming i Ultra HD.

• En stabil internetanslutning på 15 megabit per sekund eller mer.

• Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High).