Så här använder du Netflix på din tv eller Blu-ray-spelare från Toshiba

Använd den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner på din tv, Blu-ray-spelare eller ditt hemmabiosystem från Toshiba, inklusive hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto.

Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Om du vill ansluta din tv, Blu-ray-spelare eller ditt hemmabiosystem från Toshiba till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och väljer alternativet nedan som bäst beskriver din enhet.

Om du har en Net TV-knapp på din Toshiba-fjärrkontroll

1. Tryck på knappen Net TV på fjärrkontrollen.

2. Välj Netflix-ikonen och tryck på OK.

3. Välj Logga in (Sign in).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix och välj sedan Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto.

För att börja om eller logga in med en annan e-postadress när som helst under den här processen använder du piltangenterna på din handkontroll för att ange följande sekvens:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Om du ser alternativet Ansluten (Connected) på skärmen

1. Navigera till alternativet Ansluten (Connected) i huvudmenyn.

2. Välj Netflix-ikonen och tryck på OK.

3. Välj Logga in (Sign in).

• Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in .

• Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.

4. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix och välj sedan Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto.

För att börja om eller logga in med en annan e-postadress när som helst under den här processen använder du piltangenterna på din handkontroll för att ange följande sekvens:

• Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt

• Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over) eller Inaktivera (Deactivate).

Obs!
Netflix är inte tillgängligt på Android TV-modellerna Toshiba Z670K och X8900.

Följ de här stegen för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Gå längst ner i menyn och sedan till höger och välj Få hjälp (Get Help).

Obs!
    Om du inte ser Få hjälp (Get Help) går du uppåt och väljer Inställningar ikon för inställningar.
  3. Välj Logga ut (Sign out) > Ja (Yes).

Om du inte hittar Få hjälp (Get Help), Inställningar (Settings) eller Logga ut (Sign out):

1. Tryck på knapparna på din fjärrkontroll i den här ordningen: upp, upp, ned, ned, vänster, höger, vänster, höger, upp, upp, upp, upp.

2. I menyn som visas väljer du Logga ut (Sign out), Börja om (Start Over), Återställ (Reset) eller Inaktivera (Deactivate).

Netflix finns tillgängligt i Ultra HD på de flesta Ultra HD TV-apparater från Toshiba. För att streama i Ultra HD behöver du:

• Ett Netflix-abonnemang som stöder streaming i Ultra HD.

• En Ultra HD-tv från 2014 eller senare (med Netflix-appen) som kan streama innehåll i Ultra HD i 60 Hz.

• En stabil internetanslutning på 15 megabit per sekund eller mer.

• Streamingkvaliteten är inställd på Auto eller Hög (High).

Netflix är tillgängligt i Dolby Vision och HDR på utvalda tv-apparater från Toshiba. För att streama i Dolby Vision eller HDR behöver du:

• En smart-tv som stöder antingen Dolby Vision eller HDR10 + Netflix.

• Om du använder en HDR-kompatibel Blu-ray-spelare måste du ansluta den till en HDR-kompatibel smart-tv via en HDMI-port som stödjer HDCP 2.2 eller senare (vanligtvis HDMI 1-porten).

• Ett Netflix-abonnemang som stöder streaming i Ultra HD.

• En stabil internetanslutning på 15 megabit per sekund eller mer.

• Inställningen för streamingkvalitet är Auto eller Hög (High).