Använda Netflix på din Vestel-tv

Välkommen till Netflix på din Vestel-tv! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen på fliken Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att försöka hitta Netflix-appen. Vestel-tv-apparater kan i vissa länder säljas under märkesnamnen Finlux, JVC, Polaroid eller RCA.

Netflix-funktioner

Netflix finns tillgängligt på många Vestel-enheter. Streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds:
Netflix är tillgängligt på tv-apparater från Vestel i USA, Kanada, Latinamerika och Europa.

Navigering
På de flesta enheter kan du bläddra igenom rader med serier och filmer på Netflix, bland annat en rad med innehåll från Min lista (My List). Varje rad representerar en kategori (komedi, drama, tv-serier, etc.) som vi föreslår utifrån vad du har tittat på tidigare.

På äldre enheter kanske det inte finns rader av filmkategorier, men du kan bläddra i Min lista (My list) som du kan skapa på Netflix webbplats.

Upplösning
De flesta enheter kan streama Netflix i HD med snabba internetanslutningar och spelar upp Netflix med den maximala upplösning som stöds (mer information finns i våra hastighetsrekommendationer för internetanslutningar).

Undertexter och alternativt ljud
Lär dig hur du aktiverar undertexter, dold text och alternativt ljud (inklusive 5.1-surroundljud) som finns tillgängliga för många filmer och tv-serier. För att ta reda på om din enhet stödjer 5.1-ljud går du till valfri originalserie från Netflix och kontrollerar om det finns ett alternativ för 5.1-ljud. Om inte, finns det inte stöd för denna funktion på din enhet. På många enheter kan du anpassa utseendet på undertexter och dold text. Vissa enheter visar undertexter och dold text i standardutseende eller är inte konfigurerade till att visa undertexter.

Föräldrakontroller
Netflix låter dig ställa in föräldrakontroller på enskilda profiler.

Konfigurera Netflix

Om du vill ansluta din Vestel-tv till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och följer sedan stegen nedan.

Observera att Netflix endast är tillgängligt på tv-apparater från Vestel i USA, Kanada, Latinamerika och Europa.

1. Välj Netflix.
  2. Välj Logga in (Sign In).
    • Välj Ja (Yes) på skärmen Är du medlem hos Netflix? (Are you a member of Netflix?) om du inte ser skärmen Logga in (Sign In). .
    • Om du inte är medlem påbörjar du ett abonnemang.
  3. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix.
  4. Välj Logga in (Sign In).

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Logga ut från Netflix

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

Logga ut från Netflix
  1. Börja från Netflix hemskärm (Home).
  2. Navigera upp och välj Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen.
  3. Välj Logga ut (Sign out).
  4. Välj Ja (Yes) för att bekräfta.
  5. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Om du inte hittar Inställningar (Settings) eller kugghjulsikonen:

1. Öppna Netflix-appen och tryck på pilknapparna på fjärrkontrollen i följande ordning:
    • Uppåt, uppåt, neråt, neråt, vänster, höger, vänster, höger, uppåt, uppåt, uppåt, uppåt.
  2. Välj Logga ut (Sign Out), Börja om (Start Over), Inaktivera (Deactivate) eller Återställ (Reset).
  3. Du får nu möjlighet att logga in som en annan Netflix-medlem.

Netflix i Ultra HD

Netflix finns tillgängligt i Ultra HD på de flesta Ultra HD TV-apparater från Vestel. För att streama i Ultra HD behöver du: