Använda Netflix på din Amazon Kindle Fire- eller Fire-surfplatta

Välkommen till Netflix på din Amazon Kindle Fire- eller Fire-surfplatta! Läs den här artikeln för att lära dig om Netflix funktioner och hur du konfigurerar och loggar ut från ditt konto. Om du är osäker på om din enhet stöder Netflix följer du stegen i avsnittet Konfigurera Netflix (Set up Netflix) för att hitta Netflix-appen.

Netflix-funktioner
Konfigurera Netflix
Logga ut från Netflix
Netflix i HD

Netflix finns tillgängligt på många Kindle Fire- och Fire-surfplattor Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Regioner som stöds
Netflix är tillgängligt på Amazon Kindle Fire- och Fire-surfplattor i alla Netflix-regioner som stöds.

Navigering
Öppna appen och bläddra nedåt för att se rekommenderade genrer. Tryck på Bläddra (Browse) för att se en specifik genre. Tryck på Sök (Search) för att söka efter en viss titel. Om du vill snabbspola framåt eller bakåt trycker du någonstans på skärmen och drar sedan med fingret längs med förloppsindikatorn för att spola bakåt och framåt i titeln. Stoppa filmen genom att trycka på bakåtknappen.

Upplösning
Nuvarande modeller erbjuder en upplösning på 1920 x 1200 med 224 ppi. Se fliken Netflix i HD (Netflix in HD) för mer information.

Undertexter och alternativt ljud
Tryck på bubblan högst upp på skärmen under uppspelning för att ställa in undertexter och alternativa språkljud.

Nerladdningar
Ladda ner titlar att titta på när du inte har någon internetanslutning på Fire OS 4.0 eller senare. Se vår artikel om nerladdningar för mer information.

Om du vill ansluta din Amazon Kindle Fire- eller Fire-surfplatta till ditt Netflix-konto ser du till att du är på Hemskärmen (Home) och följer sedan stegen nedan.

1. Välj Appar (Apps) på hemskärmen

2. Välj Store i det övre högra hörnet.

3. Tryck i fältet Sök på Appstore (Search Appstore).

4. Skriv in Netflix i sökfältet och välj sökikonen.

5. Välj Netflix-ikonen i sökresultatet.

6. Välj Ladda ner (Download), Installera (Install) eller Hämta app (Get App).

7. När appen har laddats ner väljer du Öppna (Open).

8. Ange din e-postadress och ditt lösenord för Netflix för att logga in.

Din enhet är nu ansluten till ditt Netflix-konto. Ha så roligt!

Följ stegen nedan för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Starta Netflix-appen.

2. Tryck på menyikonen Meny.

3. Välj Logga ut (Sign Out).

4. Välj Logga ut (Sign Out) igen för att bekräfta.

Netflix är tillgängligt i HD på Amazon Kindle Fire- och Fire-surfplattorna nedan.

• Fire HD 10" 2017 (KFSUWI)

• Fire HD 8" 2017 (KFDOWI)

• Fire HD 8" 2016 (KFGIWI)

• Fire HD 10" 2015 (KFTBWI)

• Fire HD 8" 2015 (KFMEWI)

• Fire HD 7" 2014 (KFASWI)

• Fire HD 6" 2014 (KFARWI)

• Fire HDX 8,9" 2014 (KFSAWI)