Så här använder du Netflix på din Amazon Fire-surfplatta

Lär dig hur du konfigurerar och loggar ut från ditt Netflix-konto på din Amazon Fire HD-surfplatta.

Konfigurera Netflix
Netflix-funktioner
Logga ut från Netflix
Netflix i HD

Du kan hämta Netflix-appen från Amazon Appstore på surfplattor med Fire OS version 5 eller senare.

För att ansluta din Amazon Fire-surfplatta till ditt Netflix-konto:

1. Tryck på Appstore på hemskärmen.

2. Tryck på Sök (Search) sökknappen längst upp till höger och skriv ”Netflix”.

3. Tryck på Netflix i listan och tryck sedan på Ladda ner (Download).

4. När appen har installerats trycker du på Öppna (Open).

5. Tryck på Logga in (Sign In) och ange din e-postadress eller ditt telefonnummer samt ditt lösenord för Netflix för att logga in.

Netflix streamingfunktioner på enheter som stöds inkluderar:

Navigering
Sök efter titlar genom att trycka på Sök (Search) sökknappen längst upp till höger i appen. Du kan även bläddra bland rader med rekommenderade genrer på hemskärmen eller bläddra bland alla genrer med hjälp av menyerna högt upp. Om du vill snabbspola framåt eller bakåt trycker du var som helst på skärmen och drar sedan med fingret längs med förloppsindikatorn för att spola bakåt eller framåt. Tryck på bakåtknappen bakåtknappen för att sluta titta.

Undertexter och alternativt ljud
Tryck på symbolen Ljud och undertexter knappen för ljud och undertexter (Audio & Subtitles) längst upp på skärmen under uppspelning för att ställa in undertexter och alternativt ljud.

Bild-i-bild
På vissa Fire-surfplattor kan du titta på Netflix samtidigt som du använder andra appar. Alla Fire-surfplattor stöder inte den här funktionen. Kontakta Amazon eller gå till deras supportsida för att få hjälp med bild-i-bild.

Nerladdningar
Du kan ladda ner serier och filmer för att titta på dem när du inte är online. Gå till vår artikel för att läsa mer om nerladdningar.

Obs!
Nerladdning stöds på surfplattor med Fire OS version 5 eller senare.

Följ de här stegen för att logga ut från ditt Netflix-konto på din enhet.

1. Tryck på profilikonen profilknappen längst upp till höger.

2. Tryck på Logga ut (Sign Out) och sedan Logga ut (Sign Out) igen för att bekräfta.

Netflix är tillgängligt i Full HD (upp till 1080p) på följande modeller av Fire-surfplattor:

• Fire Max 11

• Fire HD 10

• Fire HD 8