Felsök Netflix-skärm 2 för tv

Netflix-skärm 2 för tv är utformad så att du kan kontrollera din Netflix-upplevelse direkt från din Apple iOS- eller Android-enhet. Om du har problem med att använda den andra skärmen, prova felsökningsstegen nedan.

En mer detaljerad beskrivning om hur du använder skärm 2 på din enhet finns i vår artikel Hur använder jag min mobila enhet för att kontrollera Netflix på min tv?

Jag kan inte få skärm 2 att fungera.

1. Har du den senaste versionen av antingen Apples eller Androids operativsystem?

• Apple-enheter kräver iOS 6.0 eller senare.

• Android-mobiler, Kindle Fire och Nook kräver Android OS 2.3 (Gingerbread) eller senare.

• Alla andra surfplattor som kör Android kräver Android OS 3.0 (Honeycomb) eller senare.

2. Har du laddat ned den senaste Netflix-appen på din tv?

• Uppdatera Netflix-appen på din tv om du inte gjort det ännu.

• Den här funktionen är tillgänglig på många enheter som är tillverkade 2014 eller senare. Om det inte finns några uppdateringar tillgängliga för din enhet och du inte kan använda din mobila enhet för att kontrollera din tv, kanske den här funktionen inte är tillgänglig.

3. Är din mobil eller surfplatta ansluten till samma trådlösa nätverk som din tv?

• Netflix skärm 2 fungerar inte över ditt mobilnätverk.

4. Är din router, gateway eller ditt modem inställt på multicast?

• Det borde finnas instruktioner för hur man aktiverar multicast i bruksanvisningen för din router, gateway eller ditt modem.

Alternativet att streama till Netflix-appen på min tv visas inte på min telefon eller surfplatta.

1. Är din mobil eller surfplatta ansluten till samma trådlösa nätverk som din tv?

• Netflix-skärm 2 funkar inte över ett mobilnätverk eller över separata trådlösa nätverk.

2. Är du inloggad på samma konto på både din tv och din mobil/surfplatta?

• Du måste vara inloggad på samma Netflix-konto på båda enheterna för att andra skärmen ska fungera.

Jag har fler än en tv. Kan jag använda skärm 2 för att styra dem?

Ja, du kan använda skärm 2 för att styra Netflix-appen på fler än en tv, men inte samtidigt. Om du ansluter skärm 2 till en annan tv kommer den ursprungliga tv:n att kopplas ifrån.