Hur löser jag in mitt kampanjerbjudande från Netflix?

Netflix samarbetar med olika företag för att erbjuda sina kunder särskilda kampanjkoder.

Om du istället för en kod har fått en inlösningslänk eller en webbadress för en kampanj från en partner följer du inlösningsinstruktionerna från partnern.

Om du har en kampanjkod går du till netflix.com/redeem och anger koden för att komma igång (vissa kampanjerbjudanden från tredje part kan ha ytterligare begränsningar). Om du inte har något Netflix-konto sedan tidigare ombeds du att skapa ett under fliken Skapa ett nytt konto (Create A New Account). Om du är en befintlig Netflix-kund som inte är inloggad på ditt konto ombeds du att logga in under fliken Redan medlem? (Already A Member?). flik.

Frågor om Netflix kampanjerbjudanden:

Hur löser jag in ett kampanjerbjudande för Netflix?

Om du istället för en kod har fått en inlösningslänk eller en webbadress för en kampanj från en partner följer du inlösningsinstruktionerna från partnern.

Om du har en kampanjkod går du till netflix.com/redeem och anger kampanjkoden för att komma igång (vissa kampanjerbjudanden från tredje part kan ha ytterligare begränsningar). Om du inte har något Netflix-konto sedan tidigare ombeds du att skapa ett under fliken Skapa ett nytt konto (Create A New Account). Om du är en befintlig Netflix-kund som inte är inloggad på ditt konto ombeds du att logga in under fliken Redan medlem? (Already A Member?). flik.

Kan jag lösa in ett kampanjerbjudande för Netflix med ett konto som faktureras via iTunes eller Google Play?

Kampanjerbjudanden kan inte användas på ett konto som faktureras via iTunes eller Google Play. Ditt Netflix-kampanjerbjudande kan lösas in genom att du först avslutar din Netflix-fakturering via iTunes eller Google Play och sedan löser in ditt kampanjerbjudande när ditt nuvarande abonnemang har tagit slut.

Hur vet jag om mitt kampanjerbjudande har tillämpats på mitt konto?

Om du vill bekräfta att ditt kampanjerbjudande har tillämpats på ditt konto går du till netflix.com/YourAccount. Kampanjvärdet visas i sektionen Medlemskap och fakturering (Membership & Billing).

Obs!
Du kan behöva uppdatera sidan för att visa värdet.

Var kontrollerar jag saldot för mitt kampanjerbjudande?

För att kontrollera ditt kampanjerbjudandes saldo loggar du in på netflix.com/YourAccount och väljer Faktureringsinformation (Billing Details).

Vad händer om jag byter abonnemang?

Ett kampanjerbjudande tillämpas på ett konto som ett visst belopp. Om du uppgraderar eller nedgraderar ditt abonnemang påverkar det hur snabbt kampanjerbjudandets saldo förbrukas.

Ändras abonnemanget på mitt befintliga konto automatiskt när jag löser in ett kampanjerbjudande?

Nej, abonnemanget på ditt befintliga konto ändras inte automatiskt när du löser in ett kampanjerbjudande. Ett kampanjerbjudande tillämpas på ett konto som ett visst belopp. Om du fortsätter med ditt befintliga abonnemang kan det påverka hur snabbt kampanjerbjudandets saldo förbrukas.

Upphör kampanjerbjudanden på Netflix att gälla?

Vissa kampanjerbjudanden kan ha ett utgångsdatum för inlösning, så det är bäst att lösa in dem så snart som möjligt.

Vad händer när mitt kampanjerbjudande löper ut?

Om det inte finns någon annan betalningsmetod för ditt konto avslutas ditt medlemskap automatiskt när ditt kampanjerbjudande löper ut. Om du innan dess har lagt till betalningsinformation på ditt Netflix-konto förblir ditt konto öppet och vi kommer att debitera dig en gång per månad tills du avslutar ditt konto.

Vad händer om kampanjerbjudandets saldo inte räcker för att betala för en hel månad?

Du kommer att kunna streama filmer och serier så länge kampanjkodens saldo räcker. Vi påminner dig när kontots saldo är lågt. När presentkortets saldo är slut måste du lägga till antingen ett presentkort eller en betalningsmetod på ditt konto för att kunna fortsätta använda tjänsten. Det här kan även påverka ditt faktureringsdatum. För att se ditt faktureringsdatum loggar du in på netflix.com/YourAccount och väljer Faktureringsinformation (Billing Details).

Vad händer om jag avslutar mitt konto innan kampanjerbjudandets saldo är slut?

Du kan avsluta ditt konto när du vill. Du kommer att kunna fortsätta streama innehåll tills det återstående värdet på ditt kampanjerbjudande har använts.

Kan ett kampanjerbjudande återbetalas?

Nej. Kampanjerbjudanden kan inte återbetalas. När ett kampanjerbjudande har lösts in finns det inget sätt att annullera och återbetala kampanjerbjudandet.

Kan jag få en gratis provperiod med ett kampanjerbjudande?

Nej, ett konto som skapas med ett kampanjerbjudande är inte behörigt för en gratis provperiod.

Kan jag lösa in ett kampanjerbjudande om mitt konto är fryst?

Ja. Kampanjerbjudandets värde måste vara högre än den aktuella månadsavgiften.

Felsökning:

Jag försökte lösa in min kampanjkod men fick meddelandet ”Ogiltig kod” (Invalid Code).

Detta betyder att ett eller flera tecken som du angivit är felaktiga. Kontrollera att du anger koden exakt som den visas.

Jag försökte lösa in mitt kampanjerbjudande men fick meddelandet ”Detta kampanjerbjudande har redan lösts in” (This promotion was already redeemed).

Detta kampanjerbjudande har redan lösts in (This promotion was already redeemed). Om du vill bekräfta att ditt kampanjerbjudande har tillämpats på ditt konto loggar du in på netflix.com/YourAccount och väljer Faktureringsinformation (Billing Details). Du kan behöva uppdatera sidan för att visa kampanjerbjudanden som nyligen har tillämpats. Kontakta Netflix kundtjänst om du fortfarande inte ser kampanjerbjudandets värde på ditt Netflix-konto.

Jag försökte lösa in mitt kampanjerbjudande men fick meddelandet ”Kampanjkoden har gått ut” (Promotional Code Expired).

I kampanjens villkor finns information om hur länge kampanjen är giltig. Vissa kampanjer kan ha ett utgångsdatum, så det är bäst att lösa in dem så snart som möjligt.

Jag löste in ett kampanjerbjudande, men inget värde tillämpades på mitt Netflix-konto.

Kontrollera ditt kontosaldo. Logga in på netflix.com/YourAccount och välj Faktureringsinformation (Billing Details). Du kan behöva uppdatera skärmbilden för att visa kampanjerbjudanden som nyligen har tillämpats. Kontakta Netflix kundtjänst om du fortfarande inte ser kampanjerbjudandets värde på ditt Netflix-konto.

Inte vad du letade efter? Läs vår artikel om Netflix-presentkort.