Så här hanterar du e-postmeddelanden från Netflix

Du kan välja vilka typer av e-postmeddelanden du får från Netflix för varje enskild vuxenprofil.

1. I en webbläsare öppnar du den profil du vill uppdatera kommunikationsinställningarna för.

1. Gå till sidan Konto (Account).

2. Välj en profil från menyn Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

3. Öppna Kommunikationsinställningar (Communication settings).

4. Du kan välja att ta emot eller neka meddelanden från någon eller samtliga av följande kategorier för varje profil med en e-postadress:

• Netflix-uppdateringar: Nya och förbättrade funktioner och tips för att få ut så mycket som möjligt av ditt Netflix-konto.

• Nu på Netflix: Nytillkomna filmer, serier och säsonger av serier, samt anpassade förslag och meddelanden.

• Netflix-erbjudanden: Specialerbjudanden och kampanjer från Netflix.

• Netflix-enkäter: Undersökningar som hjälper oss att göra Netflix bättre.

5. Välj Uppdatera (Update).

Du kan även välja att inte ta emot dessa meddelanden genom att följa anvisningarna i ett meddelande du mottagit.

Obs!
Du kan inte avsluta prenumerationen på meddelanden som gäller ditt konto (t.ex. en avisering om att ditt konto har avslutats).

Se vår Hjälpsida för sekretess och säkerhet för information om fler ämnen.