Var kan jag hitta den tidigare versionen av den nuvarande Sekretessförklaringen?

Tidigare versioner av vår Sekretessförklaring hittar du här: netflix.com/privacyupdates.

Obs!
Den nuvarande versionen av Sekretessförklaringen uppdaterades senast 17 april 2024 för att förbättra den övergripande strukturen och tydligheten i Sekretessförklaringen, och för att lägga till information om vissa funktioner för spel på Netflix.