Netflix-fel F7701-1003

Vi har problem med att spela upp Netflix.
Kontrollera att du använder den senaste versionen av Firefox och försök igen. (We're having trouble playing Netflix. Please make sure you're using the latest version of Firefox and try again.)

Det här felet inträffar när inställningar i din webbläsare hindrar uppspelning på Netflix, eller när din webbläsare måste uppdateras.

Så här åtgärdar du problemet:

Aktivera historik i webbläsaren

1. Klicka på Meny menyknapp längst upp till höger och sedan på Inställningar (Settings).

2. Klicka på Integritet och säkerhet (Privacy & Security) till vänster.

3. Bläddra ner till Historik (History). Klicka på nedrullningsmenyn bredvid Firefox kommer att (Firefox will).

4. Välj Spara historik (Remember History) och klicka sedan på Starta om Firefox nu (Restart Firefox now).

5. Prova Netflix igen.

Uppdatera Firefox

1. I det övre högra hörnet av webbläsaren klickar du på Mer knappen mer.

2. Klicka på Inställningar (Settings) och rulla sedan ner till Uppdateringar för Firefox (Firefox Updates).

3. Klicka på Starta om för att uppdatera Firefox (Restart to Update Firefox). Om du ser meddelandet ”Firefox är redan uppdaterad” (Firefox is up to date) har du redan den senaste versionen av webbläsaren.

4. Prova Netflix igen.

Om du har problem med att uppdatera Firefox eller ser felmeddelandet Uppdateringen misslyckades (Update Failed) kan du följa Mozillas steg för att lösa ett problem med en programuppdatering.

Starta om din webbläsare

1. Stäng webbläsaren.

2. Starta om webbläsaren.

3. Prova Netflix igen.

Se till att DRM-innehåll är aktiverat

1. Klicka på menyikonen längst upp till höger i webbläsaren menyknapp.

2. Klicka på Inställningar (Settings).

3. Bläddra ner till Digital Rights Management (DRM) innehåll (Digital Rights Management (DRM) Content).

4. Kontrollera att alternativet Spela DRM-kontrollerat innehåll (Play DRM-controlled content) är markerat. Om det inte är det ska du markera kryssrutan.

5. Starta om Firefox och prova Netflix igen.

Uppdatera insticksprogram för innehåll i Firefox

1. Klicka på menyikonen längst upp till höger i webbläsaren knappen mer.

2. Klicka på Tillägg & teman (Add-ons and themes) och sedan på Insticksmoduler (Plugins).

3. Klicka på ikonen Inställningar (Settings) till höger knappen Inställningar och därefter på Sök efter uppdateringar (Check for Updates).

4. Installera tillgängliga uppdateringar och prova sedan Netflix igen.

Använd en officiell version av Firefox

Det här felet kan inträffa om du har installerat en anpassad version av Firefox på din dator.

Så här kontrollerar du att du använder en officiell version:

1. Följ stegen för att avinstallera Firefox från din dator.

2. Ladda ner och installera den senaste officiella versionen av Firefox: