Netflix servicekoder

Netflix servicekoder hjälper oss att snabbt hitta och verifiera ditt konto när du kontaktar kundtjänst.

Servicekoder finns på följande enheter och gäller i två timmar från det att de visas på skärmen:

• TV-apparater och streamingspelare

• Digitalboxar och Blu-ray-spelare

• Mobiler och surfplattor som kör Android

• iPhone och iPad

• PlayStation- och Xbox-spelkonsoler

Logga in på Netflix och följ de här stegen för att hitta din servicekod.

Tv eller streamingenhet

För att hitta servicekoden på din tv, eller en enhet ansluten till din tv:

1. Gå till Netflix-hemskärmen och sedan till vänster för att öppna menyn.

2. Längst ner väljer du Få hjälp (Get Help) eller Inställningar (Settings).

3. Välj Kontakta oss (Contact Us) eller Kundtjänst (Customer Service).

4. Din servicekod är det sexsiffriga numret som syns bredvid telefonnumret för att ringa oss. Kontakta oss för hjälp med att hitta ditt konto om du inte ser någon servicekod.

Mobil eller surfplatta

1. Öppna en mobilwebbläsare och gå till netflix.com. Ange din e-postadress eller ditt telefonnummer och lösenord om du uppmanas göra det för att logga in.

2. Tryck på Mer menyknapp mer längst upp till vänster.

3. Tryck på Konto (Account).

4. Tryck på Servicekod längst ner på sidan.

5. Din servicekod är den sexsiffriga kod som visas.

Dator

1. Gå till netflix.com.

2. Klicka på din profilikon profilknapp längst upp till höger och klicka sedan på Konto (Account).

3. Klicka på Servicekod (Service Code) längst ner på sidan.

4. Din servicekod är den sexsiffriga kod som visas.