Det står ”Den här länken för att ändra lösenord är inte giltig”.

Om du ser ett felmeddelande där det står:

Den här länken för att ändra lösenord är inte giltig. (Sorry, this change password link is not valid.)

Det betyder oftast att din enhet behöver uppdateras. Prova felsökningsstegen nedan för att lösa problemet.

1. Om du har skickat e-postmeddelanden till dig själv för att återställa Netflix-lösenord ska du ta bort dem.

Obs!
    Se till att du tar bort e-postmeddelandena från både inkorgen och papperskorgen.
  2. Gå till netflix.com/clearcookies när du har tagit bort e-postmeddelandena. Du loggas då ut och tas tillbaka till Netflix startsida.

3. Gå till netflix.com/loginhelp.

4. Ange din e-postadress och välj sedan Fortsätt (Continue).

5. Öppna din e-post igen och följ anvisningarna i det nya e-postmeddelandet för lösenordsåterställning från Netflix.

Om du fortfarande har problem, använd en annan dator, smartphone eller surfplatta för att öppna e-postmeddelandet och klicka sedan på länken. Om inget av dessa alternativ löser problemet föreslår vi att du använder en annan e-postadress för Netflix.