Cast-ikonen saknas när jag försöker titta på Netflix på min Chromecast.

Om Cast-ikonen saknas när du försöker titta på Netflix på din Chromecast tyder det oftast på att information på den enhet du försöker casta ifrån måste uppdateras. Följ felsökningsstegen för din enhet nedan för att lösa problemet.

Android-mobil eller Android-surfplatta

Kontrollera att din Android-enhet är ansluten till samma trådlösa nätverk som din Chromecast

1. Öppna appen Google Home på din Android-enhet.

2. Tryck på knappen Enheter (Devices) i övre högra hörnet på skärmen.

3. Leta reda på din Chromecast.

• Om din Chromecast visas använder den samma nätverk.

• Om din Chromecast inte visas kan den vara ansluten till ett annat nätverk än din Android-enhet. Support för att byta nätverk finns på Googles supportwebbplats.

4. Prova Netflix igen när din Chromecast använder samma nätverk som din Android-enhet.

Logga ut från Netflix

1. Tryck på menyknappen ( eller ) i det övre vänstra hörnet i Netflix-appen.

2. Bläddra ner och välj Logga ut (Sign Out).

3. Bekräfta att du vill logga ut.

4. När du har loggat ut så loggar du in och provar Netflix igen.

iPhone, iPad eller iPod touch

Kontrollera att din iOS-enhet är ansluten till samma trådlösa nätverk som din Chromecast
  1. Öppna appen Google Home på din iPhone, iPad eller iPod touch.

2. Tryck på knappen Enheter (Devices) i övre högra hörnet på skärmen.

3. Leta reda på din Chromecast.

• Om din Chromecast visas använder den samma nätverk.

• Om din Chromecast inte visas kan den vara ansluten till ett annat nätverk än din iOS-enhet. Support för att byta nätverk finns på Googles supportwebbplats.

4. Prova Netflix igen när din Chromecast använder samma nätverk som din iPhone, iPad eller iPod touch.

Windows- eller Mac-dator

Inaktivera Chrome-tillägg

Om du använder Chrome kan du inaktivera onödiga tillägg innan du försöker igen. Så här inaktiverar du tillägg i Chrome:

1. Skriv chrome://extensions i Chromes adressfält.

2. I listan med tillägg avmarkerar du alla rutor som är Aktiverade (Enabled).

3. Prova Netflix igen

Om dessa steg löser problemet kan du försöka aktivera dina tillägg ett i taget för att se vilket av dem som förhindrar att vissa sidor på Netflix webbplats laddas ordentligt.