Hur man sätter på och stänger av meddelanden i Netflix-appen

Du kan välja om du vill ta emot meddelanden från Netflix om serier och filmer, förslag på titlar och andra ämnen. Du sätter på eller stänger av meddelanden genom att följa anvisningarna för din mobila enhet.

iPhone eller iPad

1. Öppna appen Inställningar (Settings).

2. Tryck på Meddelanden (Notifications).

3. Leta reda på och tryck på Netflix.

4. Dra reglaget Tillåt notiser (Allow Notifications) till på eller av.

Mobiler och surfplattor med Android

1. Öppna Netflix-appen.

2. Tryck på Mitt Netflix längst ner till höger.

3. Tryck på Meny längst upp till höger.

4. Tryck på App-inställningar .

5. Dra reglaget bredvid Tillåt notiser (Allow Notifications) till på eller av.

Du kan välja vilka typer av push-meddelanden du får från Netflix för varje enskild vuxenprofil.

1. I en webbläsare öppnar du den profil du vill uppdatera inställningarna för notiser för.

2. Gå till kontosidan.

3. Välj profilen från menyn Profil- och föräldrakontroller (Profile & Parental Controls).

4. Välj Inställningar för notiser (Notification Settings).

5. Välj Hantera push-meddelanden (Manage Push Notifications).

6. Med reglagen kan du välja att ta emot eller neka meddelanden från följande kategorier för varje profil:

• Vad du tittar på (What you watch): Nya säsonger och avsnitt, Sista chansen, Dina samlingar

• Rekommendationer med mera (Watch recommendations & more): Topp 10, Nyheter, Nu på Netflix

• Inbjudningar till enkäter och undersökningar (Surveys & research invites): Deltagarundersökningar, enkäter

• Netflix Games: Premiärer, rekommendationer, spelaktivitet

• Netflix.Shop och upplevelser (Netflix.Shop & experiences): Netflix.Shop-produkter, Netflix live-upplevelser

• Använda Netflix-appen (Using the Netflix app): Förslag på funktioner, tips och knep, föräldrakontroller

• Abonnemangserbjudanden (Membership offers): Abonnemangsuppgraderingar, abonnemangskampanjer

• Kontouppdateringar (Account updates): Säkerhetsvarningar, fakturering, tidskänsliga notiser

Du kan även Avsluta prenumeration för alla (Unsubscribe from All).