Netflix-fejl 3-5006

Hvis du får fejlkoden 3-5006, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Der opstod et problem under afspilning af dette element. Prøv igen senere, eller vælg et andet element. Gå til www.netflix.com/support for at få flere oplysninger.
Din Netflix-konto er i brug på for mange enheder. Stop afspilning på andre enheder for at fortsætte. Du kan finde flere oplysninger på netflix.com/help.

Din Netflix-konto har nået grænsen for aktive streams. Der er to almindelige grunde til dette:

Der er for mange, der bruger kontoen

Hvis du deler din Netflix-konto med venner eller familie, bruger de muligvis Netflix, mens du prøver at se en film eller tv-serie. Antallet af kontobrugere, der kan streame på samme tid, afhænger af dit Netflix-abonnement. Du kan se grænsen for din konto samt andre abonnementsmuligheder på siden Skift abonnement (Change Plan).

Løsning: Sørg for, at der ikke er andre, der bruger din konto, inden du forsøger at streame igen.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken anden enhed, der streamede, kan du se din seneste streamingaktivitet. (Hvis din konto har flere profiler, skal du huske at kontrollere streamingaktiviteten for hver enkelt konto). Hvis du ser noget, du ikke genkender, kan du følge vores trin under Nogen bruger min Netflix-konto uden min tilladelse.

Afspilning blev pludselig afbrudt

Netflix registrerer, at afspilning er stoppet, når du har set en serie eller film til ende, eller når du trykker på Stop på Netflix-afspilleren. Hvis afspilningen afbrydes, mens en titel stadig streames, f.eks. hvis du mister internetforbindelsen eller slukker for din enhed, modtager Netflix muligvis ikke meddelelsen om, at afspilning er stoppet. I dette tilfælde vil det resultere i en ekstra Netflix-stream, hvis du prøver at afspille en film eller tv-serie igen, og det tæller med i din grænse for streaming.

Løsning: Fejlmeddelelsen forsvinder, men det kan tage op til 2 timer.