Netflix viser "Der er opstået en fejl i Netflix."

I visse tilfælde vil du se en af følgende fejl:

Der opstod en fejl med Netflix. Forsøger at løse problemet.
Der opstod en fejl med Netflix. Prøver igen om [X] sekunder.

Det skyldes normalt, at der er et netværksforbindelsesproblem, der forhindrer din enhed i at nå Netflix. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Amazon Fire TV/Stick

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

PlayStation 3

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

PlayStation 4

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Smart-tv

Kontrollér din internetforbindelse

Du kan teste din enheds forbindelse ved at prøve med en anden app med forbindelse til internettet. Nogle enheder har en netværkstest til rådighed under indstillingerne.

Hvis andre apps ikke virker, eller du får en netværksfejl, betyder det normalt, at din enhed ikke er forbundet.

Bemærk:
Da fremgangsmåden for at forbinde til internettet eller fejlfinde et netværksproblem ofte er specifikke for hver enkelt enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at forbinde din enhed.

Sådan finder du fremgangsmåden til at forbinde din enhed:

• Læs den vejledning eller brugermanual, som fulgte med din enhed.

• Kontakt producenten for at få hjælp til at forbinde din enhed til internettet.

Hvis din enhed er forbundet, og du stadig oplever problemer, så følg de næste trin.

Kontroller din forbindelseshastighed

Kontrollér din forbindelseshastighed i Netflix-appen ved at følge nedenstående trin.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. Nederst skal du vælge Få hjælp > Kontrollér dit netværk.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.
  3. Netflix-appen vil bekræfte, at du kan oprette forbindelse til internettet og få kontakt til Netflix. Dette vil også kontrollere din forbindelseshastighed.

4. Når testen er gennemført, skal du sørge for, at din hastighed opfylder Netflix' anbefalinger til internetforbindelsens hastighed.

Genstart dit hjemmenetværk

1. Sluk eller frakobl dit Smart-tv.

2. Tag ledningen til modemmet (og den trådløse router, hvis dette er en separat enhed) ud af stikkontakten i 30 sekunder.

3. Sæt ledningen til modemmet i igen, og vent, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker. Hvis routeren er adskilt fra dit modem, skal du tilkoble den og vente, indtil der ikke er flere indikatorlamper, der blinker.

4. Tænd for streamingsafspilleren, og forsøg at se Netflix igen.

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.