Netflix-fejl tvq-st-138

Hvis du får fejlkoden tvq-st-138, ledsages den ofte af følgende meddelelse:

Der kunne ikke oprettes forbindelse til Netflix. Prøv igen, eller gå til: www.netflix.com/help (Unable to connect to Netflix. Please try again or visit: www.netflix.com/help)

Det skyldes normalt et netværksforbindelsesproblem, der forhindrer din enhed i at nå Netflix. Følg nedenstående trin til fejlfinding på din enhed for at løse problemet.

Blu-ray-afspiller

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Log ud af Netflix

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis din enhed vises på en fejlskærm:

1. Vælg Flere oplysninger (More Details)

2. Vælg Log ud (Sign out) eller Nulstil (Reset).

3. Log ind igen, og prøv Netflix igen.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den fremkomne menu skal du vælge Log ud, Nulstil eller Deaktiver.

PlayStation 4

Genindlæs Netflix-appen

1. Vælg Flere oplysninger på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Hvad gør jeg nu?

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

PlayStation 5

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Hvad gør jeg nu?

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Roku

Genindlæs Netflix-appen

1. Vælg Flere oplysninger på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Hvad gør jeg nu?

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

Smart-tv

Genindlæs Netflix-appen

1. Vælg Flere oplysninger på fejlskærmen.

2. Vælg Genindlæs Netflix.

3. Prøv Netflix igen.

Gå til Netflix.com i en webbrowser

1. Brug en computer, telefon eller tablet, som er forbundet til det samme netværk eller wi-fi, som enheden med problemet.

2. Åbn en webbrowser, og gå til netflix.com/clearcookies.

3. Klik på Log ind øverst til højre.

4. Log ind på din Netflix-konto.

• Hvis du får fejlkoden NSEZ-403, betyder det, at vi ikke kan knytte din konto til Netflix i øjeblikket. Prøv igen senere.

• Hvis du ikke får denne fejl, skal du fortsætte til næste trin.

Hvad gør jeg nu?