Hvilke personoplysninger Netflix har om dig, og hvordan du får en kopi

Brug denne artikel til at finde ud af, hvilke personlige oplysninger Netflix har om dig, og hvordan du beder om en kopi (også kendt nogle steder som en SAR eller Subject Access Request).

Jeg ejer kontoen. Hvilke oplysninger om min Netflix-konto kan jeg se?

Siden Konto (Account) giver dig adgang til oplysninger som f.eks.:

• Kontooplysninger – kontoejeroplysninger, du har givet Netflix, f.eks. e-mailadresse og telefonnummer (findes under Medlemskab og fakturering eller Sikkerhed) samt oplysninger om dit abonnementsvalg (findes under Abonnementsdetaljer eller Medlemskab).

• Indstillinger for beskeder – dine angivne præferencer med hensyn til Netflix-meddelelser, du ønsker at modtage (findes på din profil under Meddelelsesindstillinger).

• Indstillinger for privatliv og data – dine angivne præferencer med hensyn til:

• Kommunikation med matchede identifikatorer – dine angivne præferencer med hensyn til Netflix' markedsføringsaktiviteter på tredjepartstjenester (findes på din profil under Privatlivs- og dataindstillinger).

• Adfærdsbaseret reklame – hvis du har et Netflix-abonnement med reklamer – dine angivne præferencer med hensyn til, om du ønsker, at reklamerne (som de er defineret i Netflix' brugerbetingelser) skal udvælges baseret på adfærdsbaserede oplysninger (findes på profilen under Privatlivs- og dataindstillinger, bortset fra børneprofiler, som vi ikke anvender adfærdsbaserede reklamer på).

• Betalings- og faktureringsoplysninger – betalingsoplysninger, du har givet til Netflix, og oplysninger om de betalinger, vi har trukket eller har forsøgt at trække via din betalingsmetode for dit abonnement (findes under Medlemskab og fakturering ellerMedlemskab).

• Profiler – oplysninger om profiler, der er oprettet på din Netflix-konto, herunder afspilningsindstillinger (findes på din profil under Profil og forældrekontrol eller Profiler).

• Indholdsinteraktionshistorik – en historik med din Streamingaktivitet og oplysninger om dine interaktioner med indholdstitler på Netflix, som f.eks. film og serier, du har bedømt (findes på din profil under Streamingaktivitet).

• Oplysninger om adgang og enheder – viser oplysninger om enheder, der er logget på, som har været aktive på kontoen de seneste 90 dage.

Jeg ejer kontoen. Hvordan får jeg en kopi af de data, Netflix har om mig?

Gå til https://www.netflix.com/account/getmyinfo, og følg instruktionerne.

Det kan tage op til 30 dage fra den dato, hvor vi bekræfter din anmodning, til vi kan levere de ønskede oplysninger. Har du problemer, bedes du kontakte privacy@netflix.com.

Jeg ejer ikke kontoen, men kontoens ejer har delt sin Netflix-konto med mig, og jeg har føjet min e-mailadresse til den profil, jeg bruger. Hvordan får jeg en kopi af de data, Netflix har om mig?

Hvis du har angivet din e-mailadresse i forbindelse med en profil (flere oplysninger), kan du kontakte os på privacy@netflix.com for at anmode om en kopi af dine personoplysninger.

Bemærk, at kontoejeren får besked om din anmodning.

Det kan tage op til 30 dage fra den dato, hvor vi bekræfter din identitet, til vi kan levere de ønskede oplysninger.

Se vores hjælpeside for sikkerhed og beskyttelse af fortrolige oplysninger for at få oplysninger om flere emner.