Administrer adgang og enheder

Siden Administrer adgang og enheder viser oplysninger om enheder, der er logget på, og som har været aktive på kontoen for nylig. Du kan også bruge siden til at logge af disse enheder.

Det kan tage op til 48 timer, før enheder bliver vist, ikke alle enheder logget på kontoen vil blive vist, og der vises muligvis ikke alle oplysninger for alle enheder. F.eks. viser siden ikke enheder, der ikke har været aktive de seneste 90 dage, eller enheder, som kun har været brugt til at spille Netflix-spil eller se Tudum.

Viste oplysninger

• Enhed: Enheder, der er logget ind og bruger Netflix. Mærkatet Nuværende enhed indikerer, hvilken enhed du i øjeblikket ser siden på. Ikoner viser enhedstypen – tv, computer, mobil, spilkonsol osv.

• Profiler: Profilen med den seneste streamingaktivitet på den pågældende enhed. Vi viser ikke en profil, hvis der ikke for nylig har været streamingaktivitet på enheden.

• Tidspunkt: Viser dato og klokkeslæt for den seneste aktivitet på denne enhed. Vi viser ikke dette, hvis der ikke for nylig har været aktivitet på enheden.

Hvis du ser ukendte enheder på siden, kan du se Sådan holder du din konto sikker