Netflix-fejl 5.7

Der opstod et problem med at afspille videoen. Prøv igen. (5.7)

Denne fejl opstår, når et problem med data, som er gemt på din enhed, forhindrer Netflix i at afspille.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Android-telefon eller -tablet

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Samsung-telefon eller -tablet

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Nulstil systemets indstillinger

Disse trin vil kun nulstille ændringer, du har foretaget for at tilpasse din telefon eller tablet, såsom notifikationer og indstillinger for skærm og lyd. Dine persondata, såsom downloadede apps, fotos, musik og videoer, vil ikke blive slettet.
  1. Tryk på Indstillinger (Settings) >  Generel administration (General Management) > Nulstil (Reset) > Nulstil indstillinger (Reset Settings).

2. Tryk på nulstil indstillinger (reset settings). Du bliver muligvis bedt om at indtaste din enheds adgangskodemønster, PIN-kode eller adgangskode.

3. Bekræft ved at trykke på nulstil indstillinger igen.

4. Prøv Netflix igen, når din enhed er genstartet.

Trinnene til at nulstille indstillingerne kan være anderledes for din enhed. Find trinnene for din enhed i vejledningen, der fulgte med enheden, eller kontakt Samsung-support.