Jeg har fået en e-mail, hvor der står, at der er logget på min konto fra en ny enhed.

Vi vil hjælpe med at holde din konto sikker, så vi sender dig en e-mail, når der bliver logget på din Netflix-konto fra en ny enhed. Den geografiske placering af dette login svarer muligvis ikke nøjagtigt til din nuværende placering, fordi det er baseret på den IP-adresse, din enhed bruger, og den viste tid er den lokale tid for det nye login.

Hvis du ikke kan genkende enheden, anbefaler vi, at du ændrer din adgangskode med det samme. Hvis du vil nulstille din adgangskode, kan du sende en e-mail, en sms eller foretage et telefonopkald til dig selv for at nulstille adgangskoden.

Læs mere om, hvordan du beskytter dine oplysninger under Sådan holder du din konto sikker.