Netflix-lyd er ikke synkroniseret

Hvis Netflix-lyden ikke er synkroniseret med billederne, betyder det, at der er et problem med din enhed eller med titlen, du forsøger at se. Følg nedenstående trin for at løse problemet.

Android-baseret telefon eller -tablet

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Skift dine lydindstillinger

1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Video og audio.

2. Rul ned til Audio, og vælg derefter Audioformat.

3. Vælg Skift format (Change Format).

4. Vælg Nyt format (New Format), og slå derefter Dolby Digital 5.1 til.

5. Prøv Netflix igen.

Hvis det ikke løser problemet, skal du gå tilbage til Skift format-menuen og vælge Stereo, og derefter prøve Netflix igen.

Fejlfind din enheds forbindelser

Hvis du bruger en ekstern lydmodtager, en soundbar eller højttalere:

1. Sørg for, at dine højttalere er sluttet korrekt til din modtager.

2. Kontrollér, at dine HDMI-stik eller optiske stik er tilsluttet korrekt.

3. Du kan prøve at vende HDMI-stikket eller de optiske stik modsat eller prøve med et nyt stik.

Kontrollér enhedens lydindstillinger

Hvis disse trin ikke løser problemet, kan der være et problem med lydindstillingerne på din enhed eller dit lydudstyr.

Sådan kontrollerer du enhedens lydindstillinger eller løser et problem med lyden:

• Følg den vejledning eller manual, der fulgte med enheden eller lydudstyret.

• Kontakt producenten af din enhed eller dit lydudstyr for at få mere hjælp.

Bemærk:
Da trinnene til at kontrollere lydindstillingerne eller fejlfinding af et lydproblem er unikke for hver enhed, kan Netflix' kundeservice ikke hjælpe dig med at følge trin for din enhed.

Hvis producenten ikke kan løse problemet, eller hvis det ikke virkede at ændre lydindstillingerne, er du nødt til at bruge en anden enhed til at se Netflix på.

iPhone, iPad eller iPod touch

Opdater din iOS-version

Følg Apples trin til at opdatere din enhed til den nyeste version, og prøv derefter Netflix igen.

PlayStation 4

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Set-top-boks

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

Smart-tv

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Genstart din enhed

1. Tag stikket til din enhed ud af stikkontakten.

2. Tryk på afbryderknappen én gang, og vent 1 minut, eller lad enheden være frakoblet i 3 minutter.

3. Tilslut enheden igen.

4. Tænd for enheden, og prøv Netflix igen.

TiVo

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Slå stereolyd til

1. Gå til TiVo central via TiVo-startskærmen.

2. Vælg Indstillinger og meddelelser (Settings & Messages).

3. Vælg Indstillinger (Settings).

• Hvis du ikke ser Indstillinger (Settings), skal du fortsætte til det næste trin.

4. Vælg Indstillinger for lyd og billede (Audio & Video Settings).

5. Vælg Dolby Digital.

6. Vælg Dolby Digital til PCM (Dolby Digital to PCM).

7. Prøv Netflix igen.

Windows-computer

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Opdater din Windows-version

Følg linkene nedenfor for trin til at tjekke, om der er opdateringer af din version af Windows, prøv Netflix igen.

Computere, der kører Windows XP eller Vista, kan ikke opdateres til en version, der understøttes af Netflix. Vi anbefaler at bruge en computer med Windows 10 eller nyere.

Alle øvrige enheder

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Hvad gør jeg nu?