Netflix viser "Netværksfejl. Du har valgt kun at afspille via wi-fi. (40101)"

Du vil muligvis se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der viser:

Netværksfejl
Du har valgt kun at afspille via wi-fi. Gå til Appindstillinger for at ændre det. (40101)

Det betyder, at mobildataforbrug er deaktiveret i Netflix-appen. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Opret forbindelse til et wi-fi-netværk

1. Vælg Indstillinger (Settings) på din iOS-startskærm.

2. Vælg wi-fi (Wi-Fi).

3. Vælg et netværk.

4. Prøv Netflix igen, når du har forbindelse til netværket.

Hvis der ikke er tilgængelige netværk, skal du ændre dine indstillinger for mobildata fra Kun wi-fi (Wi-Fi Only) til en af de øvrige indstillinger for at streame.