Netflix viser "Der opstod en fejl i enheden. (501.-1019)"

I visse tilfælde vil du se en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Der opstod en fejl i enheden. Start enheden igen, og prøv igen (501.-1019)

Det skyldes normalt oplysninger gemt på enheden, der skal opdateres. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Sluk for din enhed, og tænd den igen.

1. Sluk for din mobil eller tablet. Sørg for, at den er slukket og ikke bare låst.

2. Tænd for den igen.

3. Prøv Netflix igen.

Hvad gør jeg nu?

Hvis du stadig oplever en fejl efter at have udført ovenstående trin, skal du kontrollere den fejlmeddelelse, der vises på din Android-baserede telefon eller tablet:

• Hvis fejlmeddelelsen er ændret til "Applikationen skal genstartes. Start den igen (502.-1019)", kan du bruge denne artikel til at løse problemet.

• Hvis fejlmeddelelsen ikke er ændret og stadig er "'Der opstod en fejl i enheden. Start enheden igen, og prøv igen (501.-1019)", bedes du kontakte kundeservice.