Netflix viser "Kan ikke afspille titel. Prøv igen senere (NSURL:1200;)."

Du kan evt. se en fejl på din iPhone, iPad eller iPod touch, der siger

Titlen kan ikke afspilles. Prøv igen senere. (NSURL:1200;)

Det skyldes normalt, at et forbindelsesproblem forhindrer enheden i at få forbindelse til Netflix-tjenesten. Følg nedenstående trin for at løse problemet

Kontrollér, om dit netværk kan afspille Netflix

Offentlige netværk:

Hvis du bruger wi-fi på steder som caféer, hoteller og skoler, kan du spørge om streamingtjenester som Netflix blokeres.

Private netværk:

Kontrollér, om din forbindelse er langsommere end vores anbefalede hastigheder, og kontakt din internetudbyder, hvis du har brug for hjælp.

Forbindelser som mobile hotspots, mobil- eller satellitnetværk kan være for langsomme til brug af Netflix.

Kontrollér indstillinger for dato og klokkeslæt

1. Tryk på ikonet Indstillinger (Settings) på startskærmen.

2. Tryk på Generelt (General).

3. Tryk på Dato & tid (Date & Time).

• Hvis dato og klokkeslæt ikke er korrekt, kan du enten trykke på datoen eller klokkeslættet for at foretage en ændring, eller du kan slå feltet Indstil automatisk (Set Automatically) Til.