Netflix-afspilningsfejl N8001

Den fejl, du ser, er relateret til det Silverlight-plugin, som Netflix anvender til at afspille film og tv-serier på din computer.

Denne fejl forårsages normalt af følgende ting:

• En computerindstilling forhindrer Silverlight i at gemme nødvendige filer til afspilning af din film eller tv-serie
  • Et problem med selve Silverlight-plugin'et

Du kan løse problemet ved at følge nedenstående trin for din Windows- eller Mac-computer.

Trin til Windows

Netflix.com-afspilleren kører på Microsoft Silverlights platform. Microsoft tilbyder et gratis Fix It Tool, som du kan downloade og bruge til at løse mange Silverlight-problemer. Netflix anbefaler, at du bruger Microsoft Fix It Tool til at løse denne fejl.

Fix it

Link til Microsoft Fix it Tool til Silverlight

Hvis Fix it Tool ikke løser fejlen, kan du prøve nedenstående trin til fejlfinding.

Føj Netflix til Internet Explorers liste over websteder, du har tillid til
  1. I Internet Explorer skal du vælge tandhjulsikonet () eller Værktøjer (Tools) eller fra vinduets øverste højre hjørne.
  2. Vælg Internetindstillinger (Internet Options).
  3. Vælg fanen Sikkerhed (Security).
  4. Vælg Websteder, du har tillid til (Trusted Sites), og vælg knappen Websteder (Sites).
  5. Fjern markeringen af Kræv servergodkendelse (Require server verification).
  6. Slet alt, der har med Netflix at gøre, i feltet Websteder (Websites).
  7. Skriv *.netflix.com i feltet Føj dette websted til zonen (Add this website to the zone).
  8. Vælg knappen Tilføj (Add).
  9. Vælg knappen Luk (Close).

Sørg for, at din Windows-brugerkonto har adgang til Netflix.com

Microsoft Silverlight-afspilleren, som Netflix.com kører på, kræver, at din Windows-brugerkonto har administrative rettigheder.

Du kan kontrollere, om din konto har administrative rettigheder, ved at prøve at følge et af følgende trin:

1. Kør browser som administrator (Run browser as Administrator)
    1. Luk alle åbne browsere.
    2. Klik på Start-menuen i nederste, venstre hjørne på skærmen.
    3. Vælg Alle programmer (All Programs).
    4. Fra de viste elementer skal du højreklikke (eller trykke og holde nede på touchscreen-enheder) på det foretrukne browserikon (Netflix understøtter Internet Explorer, Firefox og Google Chrome).
    5. Vælg Kør som administrator.
    6. Vælg Tillad, hvis du får muligheden.
    7. Brug det nyligt åbnede vindue til at afspille din film eller tv-serie igen.
      • Forsøg på at afspille igen fra det oprindelige browservindue vil sandsynligvis resultere i samme fejl.
      • Hvis disse trin tillader at streame film og tv-serier fra Netflix.com,, har din konto ikke administrative rettigheder. Kontakt din computerproducent eller -administrator for at føje administrative rettigheder til din konto.
  2. Log ind som en anden Windows-bruger
    • Hvis du kan afspille filmen eller tv-serien, har den nye brugerkonto de påkrævede tilladelser til at bruge Silverlight-afspilleren.

Opgrader eller geninstaller Silverlight-pluginet
Du kører muligvis en forældet version af Silverlight-pluginet, eller pluginet er blevet beskadiget.

Sådan fjerner du Silverlight-pluginet:

Windows 8

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Stryg fra højre side af skærmen, og tryk på Indstillinger (Settings). (Hvis du bruger en mus, skal du pege på nederste højre hjørne af skærmen og klikke på Indstillinger (Settings).
  3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)
  4. Under Programmer (Programs) skal du vælge Afinstaller et program (Uninstall a program).
  5. Find og vælg Microsoft Silverlight.
  6. Vælg Afinstaller (Uninstall)

Windows 7/Vista

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Klik på startknappen.
  3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)
  4. Vælg Programmer og funktioner (Programs & Features)
  5. Find og vælg Microsoft Silverlight.
  6. Vælg Afinstaller (Uninstall)

Windows XP

1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Klik på startknappen.
  3. Vælg Kontrolpanel (Control Panel)
  4. Vælg Tilføj eller fjern programmer (Add or Remove Programs)
  5. Find og vælg Microsoft Silverlight.
  6. Klik på Fjern (Remove)
Sådan installerer du den nyeste version af Silverlight-pluginet:
  1. Naviger til hjemmesiden (Watch Instantly), og klik på afspil (play) på en titel.
  2. Følg meddelelserne for at downloade og installere Silverlight på din Windows-pc.

Trin til Mac

Opgrader eller geninstaller Silverlight-pluginet
Du kører muligvis en forældet version af Silverlight-pluginet, eller pluginet er blevet beskadiget.

Sådan fjerner du Silverlight-pluginet:
  1. Luk alle åbne browsere – inklusive dette vindue! Det kan være en god ide at udskrive de følgende trin.
  2. Klik på Finder-ikonet fra Dock nederst på skærmen.
  3. Vælg Gå (Go) og derefter Computer i menulinjen øverst på skærmen.
  4. Klik på Macintosh HD-ikonet.
  5. Vælg Bibliotek (Library).
  6. Vælg Internet-plugins (Internet Plugins).
  7. Træk Silverlight.plugin til papirkurven.
  8. Når du har tømt papirkurven, er afinstallationen af Microsoft Silverlight udført.
Sådan installerer du den nyeste version af Silverlight-pluginet:
  1. Naviger til hjemmesiden (Watch Instantly), og klik på afspil (play) på en titel.
  2. Følg meddelelserne for at downloade og installere Silverlight på din Mac.

Nogle medlemmer vil muligvis få vist meddelelsen "Silverlight.dmg kan ikke åbnes, da den kommer fra en uidentificeret udvikler" ("Silverlight.dmg cannot be opened because it is from an unidentified developer"), når de forsøger at installere Silverlight. Dette er meget almindeligt for programmer, der ikke er hentet fra Mac App Store. Hvis du støder på meddelelsen, skal du fortsætte med følgende trin for at fuldføre installationen af Silverlight.

1. Højreklik eller hold Control på dit tastatur nede, og klik på Silverlight.pkg.
  2. Klik på Åbn (Open) i pop op-menuen.
  3. Klik på Åbn (Open) på den meddelelse, der viser "Silverlight.pkg" er ikke fra Mac App Store. Er du sikker på, at du vil åbne den? Åbning af "Silverlight.pkg" vil altid tillade, at den køres på denne Mac. ("Silverlight.pkg" is not from the Mac App Store. Are you sure you want to open it? Opening "Silverlight.pkg" will always allow it to run on this Mac.).
  4. Følg anvisningerne for at fuldføre installationen.

Ønsker du at kontakte os?
Start live chat

Er du medlem af Netflix?

Ventetid: under 1 minut
Ventetid: under 1 minut