Netflix-systemkrav til HTML5-afspiller og Silverlight

Med HTML5-afspilleren eller Silverlight kan du se Netflix-serier og -film på pc'er, der kører Windows XP eller nyere, og Intel-baserede Mac-computere, der kører OS X Tiger (v10.4.11) eller nyere. Du finder en komplet liste med krav til HTML5, Silverlight 4 og Silverlight 5 herunder.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Understøttede browsere

• Google Chrome version 37 eller nyere på Windows 7 eller nyere, Mac OS X 10.9 eller nyere (Mavericks), Chrome OS eller Linux*

• Internet Explorer 11 eller nyere på Windows 8.1 eller nyere

• Microsoft Edge på Windows 10

• Mozilla Firefox version 47 eller nyere på Windows Vista eller nyere, Mac OS X 10.7 eller nyere eller Linux*

• Understøttet på stabile, officielle builds fra Mozilla. Ikke-Mozilla-builds understøttes ikke.

• Opera version 33 eller nyere på Windows Vista Service Pack 2 eller nyere og Mac OS X 10.9 eller nyere

• Safari på Mac OS X 10.10 eller nyere (Yosemite)

• Understøttes på alle modeller fra 2012 og senere, samt udvalgte 2011-modeller

*På grund af de mange tilgængelige Linux-konfigurationer kan kundesupport ikke hjælpe med fejlfinding af problemer på Linux-enheder.

Opløsning:

• Google Chrome

• Op til 720p på Windows, Mac og Linux

• Op til 1080p på Chrome OS

• Internet Explorer op til 1080p

• Microsoft Edge op til 4K*

• Mozilla Firefox op til 720p

• Opera op til 720p

• Safari op til 1080p på Mac OS X 10.10.3 eller nyere

*Streaming i 4K kræver en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 4K, Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer. Kontakt producenten af dit system for at få bekræftet specifikationerne.

Operativsystemer og browsere

Operativsystem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3 eller nyere

Safari
3 eller nyere

Chrome
4 eller nyere

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac med OS 10.4.11 eller nyere (Intel-baseret)

Hardware

Komponenter

Minimumskrav

Windows

x86 eller x64 (browsere skal være 32-bit-tilstand) 1,6-GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Mac (Intel-baseret)

Intel Core Duo 1,83-GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Operativsystemer og browsere

Operativsystem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12 eller nyere

Safari
4 eller nyere

Chrome
12 eller nyere

Windows 8.1-computer

Windows 8-computer

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac med OS 10.5.7 eller nyere (Intel-baseret)

Hardware

Komponenter

Minimumskrav

Windows

x86 eller x64 (udelukkende understøttelse af 64-bit-tilstand for Internet Explorer) 1,6 GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Mac (Intel-baseret)

Intel Core Duo 1,83-GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Du er måske også interesseret i: