Netflix-systemkrav til HTML5-afspiller og Silverlight

Du kan bruge Netflix HTML5-afspilleren eller et Silverlight-plugin til at se serier og film fra Netflix på:

• Pc'er, der kører Windows XP eller nyere

• Intel-baserede Mac-computere, der kører OS X Tiger (v10.4.11) eller nyere

• iPads, der kører iPadOS 13.0 eller nyere.

Se alle kravene til HTML5, Silverlight 4 og Silverlight 5 herunder.

HTML5
Silverlight 4
Silverlight 5

Operativsystem

Chrome

(88 eller nyere)

Microsoft Edge

(90 eller nyere)

Mozilla Firefox

(88 eller nyere)

Opera

(74 eller nyere)

Safari

(11 eller nyere)

Windows 7

Windows 8.1 eller nyere

Mac OS X 10.11

macOS 10.12 eller nyere

iPadOS 13.0 eller nyere

Chrome OS

Linux**

*Safari understøttes på alle Mac-computere fra 2012 eller senere, og udvalgte Mac-computere fra 2011
**På grund af de mange Linux-konfigurationer kan Netflix' kundesupport ikke hjælpe med fejlfinding af problemer på Linux-enheder.

Bemærk:
Det er muligt, at visse ikke-understøttede browsere fortsat vil fungere, men vi kan ikke garantere Netflix-oplevelsen i disse browsere.

Opløsning:

• Google Chrome

• Op til 720p på Windows, Mac og Linux

• Op til 1080p på Chrome OS

• Microsoft Edge op til 4K*

• Mozilla Firefox op til 720p

• Opera op til 720p

• Safari op til 1080p på macOS 10.11 til 10.15

• Safari op til 4K på macOS 11.0 eller nyere

*Streaming i 4K kræver en HDCP 2.2-kompatibel forbindelse til en skærm med mulighed for 4K, Intels 7. generations Core CPU og de nyeste Windows-opdateringer. Kontakt producenten af dit system for at få bekræftet specifikationerne.

Operativsystemer og browsere

Operativsystem

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
3-52

Safari
3-10

Chrome
4-44

Windows 7

Windows Vista

Windows XP SP3

Mac OS 10.4.11 til 10.12.6 (Intel-baseret)

Hardware

Komponenter

Minimumskrav

Windows

x86 eller x64 (browsere skal være 32-bit-tilstand) 1,6-GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Mac (Intel-baseret)

Intel Core Duo 1,83-GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Bemærk:
Microsoft understøtter ikke længere Silverlight-plugin'et. Hvis du har problemer, når du bruger Silverlight, anbefaler vi, at du anvender en browser, der understøtter HTML5.

Operativsystemer og browsere

Operativsystem

Internet
Explorer 11

Internet
Explorer 10

Internet
Explorer 9

Internet
Explorer 8

Internet
Explorer 7

Firefox
12-52

Safari
4-10

Chrome
12-44

Windows 8.1-computer

Windows 8-computer

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2012

Windows 7

Windows 7 SP1

Windows Server 2008 SP2

Windows Server 2008 R2 SP1

Windows Vista SP2

Windows Server 2003 SP2, Windows XP SP3

Mac OS 10.5.7 til 10.12.6 (Intel-baseret)

Hardware

Komponenter

Minimumskrav

Windows

x86 eller x64 (udelukkende understøttelse af 64-bit-tilstand for Internet Explorer) 1,6 GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Mac (Intel-baseret)

Intel Core Duo 1,83-GHz processor eller derover, 512 MB RAM

Bemærk:
Microsoft understøtter ikke længere Silverlight-plugin'et. Hvis du har problemer, når du bruger Silverlight, anbefaler vi, at du anvender en browser, der understøtter HTML5.