Netflix viser "Det aktuelle abonnement er ikke kompatibelt med denne ældre version af appen"

I visse tilfælde vil du se en fejl på din Android-baserede mobil eller tablet, der siger:

Det aktuelle abonnement er ikke kompatibelt med denne ældre version af appen.

Det betyder, at din Android-enhed ikke understøttes med dit nuværende streamingabonnement.

Visse mobiltelefoner og tablets og ældre versioner af Android understøttes ikke af mobilabonnementet. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Opdatér din Android-version

Mobilabonnementet er kompatibelt med de fleste Android-enheder med Android 7 eller nyere. Du kan få hjælp til at tjekke din Android-version eller opdatere til den nyeste Android-version, der er tilgængelig til din enhed, ved at gå til Googles supportwebsted.

Næste skridt

Hvis din Android-telefon eller -tablet ikke kan opdateres til Android 7 eller nyere, eller hvis den allerede har Android 7 eller nyere og viser denne fejlmeddelelse, er enheden ikke kompatibel med mobilabonnementet.

For at fortsætte med at streame Netflix skal du enten:

• Bruge en anden, kompatibel mobilenhed.

Bemærk:
    Kompatible enheder inkluderer de fleste Android-telefoner og -tablets med Android-version 7 eller nyere og iPhone eller iPad-enheder med iOS 16 eller nyere.
  • Skift abonnement.