Synstolkning kan ikke slås til

Hvis du ikke kan slå synstolkning til, skyldes det normalt, at din enheds indstillinger skal ændres.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Aktivér lydbeskrivelser

1. Vælg Indstillinger på enhedens startskærm.

2. Vælg Generelt.

3. Vælg Tilgængelighed.

4. Vælg Lydbeskrivelser.

5. Vælg Lydbeskrivelser igen for at aktivere det.

6. Vend tilbage til Netflix-appen, og begynd afspilning af en film eller serie.

7. Under afspilning af en film eller serie, skal du holde knappen Vælg nede på Apple TV-fjernbetjeningen.

8. Sørg for, at din valgte lydindstilling indeholder Synstolkning.

9. Tryk på Menu på Apple TV-fjernbetjeningen.

10. Afspil filmen eller serien i mindst 5 minutter for at gemme dine indstillinger.

Apple TV 4 eller Apple TV 4K

Aktivér lydbeskrivelser

1. Vælg Indstillinger på enhedens startskærm.

2. Vælg Generelt > Tilgængelighed > Synstolkning.

3. Skift indstilling til Til.

4. Vend tilbage til Netflix-appen, og begynd afspilning af en film eller serie.

5. Under afspilning af en film eller tv-serie skal du stryge nedad på Apple TV-fjernbetjeningen.

6. Vælg Lyd Lyd-ikon nederst til højre.

7. Vælg Synstolkning, og derefter Færdig.

8. Afspil filmen eller serien i mindst 5 minutter for at gemme denne indstilling på din Netflix-profil.

iPhone, iPad eller iPod touch

Aktivér lydbeskrivelser

1. Vælg Indstillinger på enhedens startskærm.

2. Vælg Tilgængelighed.

3. Vælg Lydbeskrivelser.

4. Skift kontakten til Til.

5. Vend tilbage til Netflix-appen, og begynd afspilning af en film eller serie.

6. Under afspilning af en film eller serie skal du trykke et tilfældigt sted på iOS-enhedsskærmen.

7. Vælg knappen Lyd og undertekster nederst til højre.

8. Sørg for, at din valgte lydindstilling indeholder Synstolkning (Audio Description).

9. Tryk på Udført.

10. Afspil filmen eller serien i mindst 5 minutter for at gemme dine indstillinger.