Sådan ændrer du billedkvaliteten af en downloadet titel

Netflix tilbyder forskellig billedkvalitet for downloadede titler for at tilgodese dine behov.

• Standard: Serier og film bliver downloadet hurtigt og optager mindre plads. Downloads afspilles i standardbilledkvalitet (SD).

• Høj/Højere: Serier og film er længere tid om at blive downloadet og optager mere plads. Downloadede titler bliver afspillet i op til 1080p eller HD-videokvalitet.

Bemærk:
    Nogle enheder understøtter ikke afspilning i HD. Nogle serier og film er ikke tilgængelige i HD.

Sådan ændrer du indstillingerne for billedkvaliteten for downloads på en Android-telefon eller -tablet, en iPhone eller en iPad:

1. Åbn Netflix-appen.

2. Tryk på Mit Netflix nederst til højre.

3. Øverst til højre skal du trykke på Menu .

4. Tryk på App-indstillinger .

5. Tryk på Billedkvalitet for downloads eller Billedkvalitet .

6. Vælg enten Standard eller Høj/Højere.