Netflix viser "Din forbindelse er ikke privat"

I visse tilfælde viser din computer meddelelsen:

Din forbindelse er ikke privat

Det betyder som regel, at din computer ikke kan oprette forbindelse til Netflix på grund af et netværksproblem. Følg nedenstående trin for at løse problemet

Gendan dine standardforbindelsesindstillinger

Hvis du har lavet ændringer i forbindelsesindstillingerne på din enhed, skal du ændre disse tilbage til standard.

Blandt disse indstillinger er:

• Tilpassede modemindstillinger.

• Virtual Private Network (VPN) eller proxy forbindelsesindstillinger

• Tilpassede DNS-indstillinger.

Hvis du har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, skal du kontakte producenten af din enhed.

Prøv at starte Netflix igen, når du har nulstillet disse indstillinger.

Næste skridt

Hvis ovenstående trin ikke virkede, kan der være malware på din computer eller dit hjemmenetværk. Malware kan forsøge at føre dig væk fra Netflix-webstedet eller få fat i dine Netflix-kontooplysninger. Eksisterende malware bør slettes, inden du begynder at bruge Netflix. Kontakt computerens producent eller en it-kyndig person for at få hjælp.

Du kan få flere oplysninger om sikkerhed og Netflix ved at gå til Sådan holder du din konto sikker.