Sådan bruger du Netflix på din Nest Hub

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix-funktioner på din Nest Hub, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto. Hvis du ikke ved, om Netflix fungerer på din enhed, kan du følge trinnene i afsnittet Konfigurer Netflix.

Netflix-funktioner
Konfigurer Netflix
Log af Netflix

Netflix er tilgængelig på modellerne Nest Hub og Nest Hub Max. Netflix-streamingfunktioner på understøttede enheder omfatter:

Navigation

Du kan se Netflix på tre måder på din Nest Hub.

1. Du kan caste fra din Android-mobilenhed, Apple-mobilenhed eller din computer via en Chrome-bowser, hvor udvidelsen Google Cast er installeret.

2. Du kan bruge stemmeaktiveret styring til at bede Google Assistent om at åbne Netflix og afspille serier eller film.

3. Ved at trykke på Nest Hub-touchskærmen kan du vælge blandt et udvalg af anbefalede titler og styre afspilningen.

Opløsning
Nest Hub og Nest Hub Max streamer film og serier fra Netflix i op til 720p.

Undertekster og lyd
Nest Hub understøtter undertekster, alternativ lyd (eftersynkronisering, andre sprog) og lyd i to kanaler, når det er tilgængeligt.

Google Assistent

Styr afspilningen, eller afspil en titel ved hjælp af Google Assistent til Nest Hub, Chromecast eller kompatible Cast-enheder, der er forbundet dertil.

Bemærk:
Du kan få flere oplysninger om Google Assistents stemmekommandoer på Hjælp til Google.

Du kan få hjælp til at komme i gang med Nest Hub og til at forbinde den med dit wi-fi-netværk på support.google.com/googlenest eller ved at kontakte Googles kundeservice.

Cast til hub'en:

1. Åbn Netflix-appen på din mobile enhed.

2. Når du er logget ind, skal du vælge Cast netflix cast-ikon .

3. Du skal vælge Nest Hub fra listen over tilgængelige enheder.

4. Vælg en serie eller film, du vil se, og tryk på Afspil.

Sådan konfigurerer du Google Assistent:

Du kan få hjælp til følgende trin på support.google.com/googlenest.

1. Download og åbn Google Home-appen på din mobile enhed.

2. Forbind din mobile enhed til det samme wi-fi-netværk, som din Nest Hub er tilsluttet.

3. Åbn Google Home-appen, og tryk på + ikonet i det øverste venstre hjørne.

4. Tryk på Videoer, find Netflix, og tryk på Tilknyt.

5. Følg anvisningerne for at logge på og tilknytte din Netflix-konto.

Nest Hub og Google Assistent er nu tilknyttet din Netflix-konto med berørings- og stemmeaktiveret styring.

Bemærk:
Du kan få flere oplysninger om Google Assistents stemmekommandoer på Hjælp til Google.

Google Assistent bruger Netflix-kontooplysningerne, som er gemt i Google Home-appen på din mobile Android- eller Apple-enhed. Sådan fjerner du tilknytningen til din Netflix-konto:

1. Åbn Google Home-appen, og tryk på + ikonet i det øverste venstre hjørne.

2. Tryk på Videoer, find Netflix, og tryk på Fjern tilknytning.