Lydstyrken på Netflix er for lav eller stille

Netflix kan have lavere lydstyrke end andre apps eller direkte tv. Hvis du ikke kan høre Netflix, fordi lydstyrken er for lav, skyldes det normalt en indstilling på din enhed, der skal ændres.

Følg trinnene herunder for at løse problemet for din enhed.

Amazon Fire-tablet

Installer Netflix-appen igen

1. Gå til Indstillinger (Settings) på startskærmen

2. Vælg Lager (Storage).

3. Find indstillingen Installer understøttede apps på dit SD-kort, og slå den fra.

4. Vend tilbage til startskærmen, og vælg Appstore.

5. Vælg ikonet med forstørrelsesglasset i øverste højre hjørne.

6. Indtast "Netflix" i søgefeltet, og vælg ikonet Søg.

7. Vælg Netflix i søgeresultaterne.

8. Vælg Download, Installér (Install) eller Hent app (Get App).

9. Vælg Åbn (Open) og prøv Netflix igen, når appen er downloadet.

Apple TV 2 eller Apple TV 3

Skift dine lydindstillinger

1. Gå til Apple TV-menuen, og vælg Indstillinger.

2. Vælg Audio og videoDolby > Auto.

3. Prøv Netflix igen.

Hvis det ikke løser problemet, skal du gå tilbage til Dolby-indstillingerne og vælge Fra, og derefter prøve Netflix igen.

Hvis du bruger høretekniske hjælpemidler

Hvis du bruger høretekniske hjælpemidler eller et headset, der gør stemmer mere tydelige, mens du ser Netflix, skal du muligvis justere din streamingenheds lydindstillinger til Stereo eller Lineær PCM. Kontakt producenten af din streamingenhed, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Fortsæt med fejlfindingen nedenfor, hvis du ikke bruger en af disse enheder.

Næste skridt

Vi er ved at undersøge problemet. Kontakt os for at hjælpe os med at undersøge det.

PlayStation 3

Slå stereolyd til
  1. Gå til Indstillinger (Settings) på PlayStation-startskærmen.

2. Gå til Lydindstillinger (Sound Settings).

3. Vælg Indstillinger for lydudgang (Audio Output Settings).

4. Markér den kabeltype, du bruger mellem din PlayStation 3 og dit tv eller din hjemmebiograf i øjeblikket, og tryk på X.

• Hvis du har valgt Audio Input Connector/SCART/AV MULTI, skal du trykke på X for at gemme indstillingerne og derefter prøve at starte Netflix igen.

• Hvis du har valgt HDMI, skal du vælge Manuel (Manual) og fortsætte til næste trin.

5. Sørg for, at kun Lineær PCM 2. Kanal 44,1 kHz (Linear PCM 2. CH 44.1 kHz) og Lineær PCM 2. Kanal 48 kHz (Linear PCM 2. Ch 48 kHz) er markeret.

6. Sørg for, at Dolby Digital og Dolby Digital Plus ikke er markeret.

7. Tryk på højre-pilen.

8. Tryk på OK, hvis du bliver bedt om det.

9. Tryk på X for at gemme indstillingerne.

10. Prøv Netflix igen.

Samsung smart-tv

Juster højttalerindstillinger

1. Tryk på Menu-knappen på fjernbetjeningen til dit Samsung-tv.

2. Vælg Lyd (Sound).

3. Vælg Yderligere indstillinger (Additional Settings).

• Hvis du ikke kan se Yderligere indstillinger (Additional Settings), skal du vælge Højttalerindstillinger (Speaker Settings).

4. Indstil Automatisk lydstyrke (Auto Volume) til Normal.

5. Prøv Netflix igen.

Fejlfinding af din hardwaretilslutning

Der er muligvis et problem med forbindelsen mellem enheden og tv'et.

Sådan løser du dette problem:

1. Sørg for, at du anvender et HDMI-kabel.

2. Prøv at bytte om på enderne af HDMI-kablet.

3. Omgå eventuelle modtagere eller lydsystemer ved at slutte enheden direkte til dit tv via et HDMI-kabel.

4. Prøv at oprette forbindelse til en anden HDMI-port på dit tv.

5. Prøv et andet HDMI-kabel.

6. Prøv en HDMI-port på et andet tv, hvis du har adgang til det.

• Hvis du kan streame på et andet tv, kan der være et problem med HDMI-indgangen på det oprindelige tv. Kontakt producenten for at få hjælp.

Hvis du bruger høretekniske hjælpemidler

Hvis du bruger høretekniske hjælpemidler eller et headset, der gør stemmer mere tydelige, mens du ser Netflix, skal du muligvis justere din streamingenheds lydindstillinger til Stereo eller Lineær PCM. Kontakt producenten af din streamingenhed, hvis du har brug for hjælp til at justere disse indstillinger.

Fortsæt med fejlfindingen nedenfor, hvis du ikke bruger en af disse enheder.

Kontakt producenten af enheden

Disse trin kan slette apps, data og indstillinger, der er gemt på din enhed. Sørg for at have dit wi-fi-navn, din adgangskode og Netflix-loginoplysninger klar, før du fortsætter.

Kontakt firmaet, der har fremstillet din enhed, for at løse problemet.

Når du taler med dem, skal du bede dem om hjælp med disse trin. Efter hvert trin kan du prøve Netflix igen, for at se om det har virket..

1. Opdater din enheds firmware eller software til den seneste version.

2. Nulstil enheden til de oprindelige indstillinger, som da du fik den.

Hvis dette ikke kan løse problemet, eller disse trin ikke virkede, skal du bruge en anden enhed til at se Netflix på.

Alle andre enheder

Skift dine lydindstillinger

Hvis din enhed er sluttet direkte til dit tv, skal du kontrollere Netflix-appens lydindstillinger. Hvis der er valgt surroundsound (5.1), skal du prøve at ændre det til stereo. Se artiklen om alternativ lyd, hvis du ikke ved, hvordan du ændrer Netflix-appens lydindstillinger.

Hvis det løser dit lydproblem at skifte til stereo , er det muligt, at din enhed ikke er kompatibel med surroundsound. Kontakt enhedens producent for at få hjælp, hvis du mener, at dit udstyr skal være kompatibelt med 5.1-lyd.

Bemærk:
Hvis du skal ændre dine lydindstillinger til stereo, hver gang du afspiller en serie eller film, kan der være en indstilling på din enhed, der får den til at benytte 5.1-lyd som standard. Kontakt enhedens producent for at få hjælp til at indstille standardindstillingen til stereo.