Sådan bruges Netflix på dit Meta Portal TV

Brug artiklen til at få mere at vide om Netflix på dit Meta (Facebook) Portal TV, og hvordan du konfigurerer og logger af din konto.

Bemærk:
Du kan se Netflix på et Meta Portal TV, men ikke på øvrige Meta-enheder.
Konfigurer Netflix
Log af Netflix
Netflix i Ultra HD
Netflix i HDR

Følg disse trin for at knytte dit Meta Portal TV til din Netflix-konto:

Tilknyt via startskærmen

1. Vælg Netflix.

2. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Tilknytning via din fjernbetjening

1. Begynd på dit tv's startskærm.

2. Tryk på Netflix-knappen på fjernbetjeningen.

3. Når du er i Netflix-appen, skal du vælge Log ind og følge vejledningen på skærmen.

Følg disse trin for at logge af Netflix-kontoen på din enhed.

1. Gå til Netflix-startskærmen, og åbn menuen i venstre side.

2. I bunden skal du vælge Få hjælp > Log ud >Ja.

Bemærk:
    Hvis du ikke kan se Få hjælp, skal du vælge Indstillinger indstillingsikon.

Hvis du ikke kan finde Få hjælp, Indstillinger eller Log ud:

1. Brug din fjernbetjening til at trykke på knapperne i denne rækkefølge: op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, op, op, op, op.

2. På den viste menu skal du vælge Log ud, Start forfra, Nulstil eller Deaktiver.

Netflix er tilgængelig i Ultra HD på Meta Portal TV. For at streame i Ultra HD har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• Et tv, der er kompatibelt med Ultra HD-streaming fra Netflix og tilsluttet dit Meta Portal TV via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller nyere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 25 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj eller Auto.

Netflix er tilgængelig i HDR på et Meta Portal TV. For at streame i HDR har du brug for:

• Et Netflix-abonnement, der understøtter streaming i Ultra HD.

• En streamingenhed, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR og Netflix.

• Et smart-tv, der understøtter enten Dolby Vision eller HDR10 tilsluttet din enhed via en HDMI-port, der understøtter HDCP 2.2 eller senere (normalt HDMI 1-porten).

• En stabil internetforbindelse på 15 megabit pr. sekund eller højere.

• Streamingkvalitet indstillet til Høj.