Netflix-fejl C7361-1253

Hvis du får fejlkoden C7361-1253 på din Google Chromebook eller Chromebox, skyldes det normalt et problem med det indhold, du prøver at se. Du kan nemt løse dette problem ved at følge nedenstående trin.

Kontroller, om andre serier eller film virker

Hvis du har samme problem med andre serier og film, kan du springe disse trin over.

Hvis andre serier og film afspiller normalt, kan du fortælle os om problemet.

1. Gå til streamingaktivitet på din konto i en webbrowser.

2. Find serien eller filmen på listen, og klik på Rapporter problem.

3. Følg vejledningen, og klik på Rapporter problem.

Vi vil forsøge at løse problemet så hurtigt som muligt. I mellemtiden kan du se andre serier og film. Gå til Sådan rapporterer du et problem med en titel for at få flere oplysninger.

Luk computeren

1. Luk computeren via menuen:

• Mac: Øverst til venstre skal du klikke på Apple-menuen > Luk.

• Windows: På Start-menuen skal du klikke på Tænd/sluk > Luk.

• Chromebook: Nederst til højre skal du klikke på klokkeslættet > Log ud > Luk.

2. Lad computeren være slukket i mindst 10 sekunder.

3. Tænd den igen, og prøv at se Netflix igen.

Bruger du Bluetooth?

Hvis du bruger en Bluetooth-højttaler eller Bluetooth-headset:

1. Afbryd forbindelsen mellem Bluetooth-enheden og enheden.

2. Prøv Netflix igen.