Rumlig lyd på Netflix

Rumlig lyd på Netflix er tilgængelig med Premium-abonnementet og forbedrer lyden uden behov for surroundsound-højtalere eller udstyr til hjemmebiograf. Det fungerer på alle Netflix-understøttede enheder.

Du kan finde serier og film med rumlig lyd på din enhed ved at søge efter "rumlig lyd" i søgefeltet i Netflix-appen. Titler med rumlig lyd har et symbol for rumlig lyd ikon for rumlig lyd ud for titelbeskrivelsen.

Sådan får du rumlig lyd på Netflix

Serier og film, der understøtter rumlig lyd, bliver automatisk afspillet med rumlig lyd slået til.

Du skal bruge:

Bemærk:
Tv'er og soundbar-enheder, der bruger 5.1-surroundsound eller Dolby Atmos, afspiller ved hjælp af denne teknologi i stedet for rumlig lyd. På nogle tv-er og enheder skal indstillingerne for lydudgang muligvis ændres fra 5.1 til stereo for at kunne afspille rumlig lyd. Kontakt producenten af din enhed eller dit lydudstyr for at få flere oplysninger.

Få rumlig lyd med registrering af hovedbevægelser på Netflix

Du skal bruge et Netflix Premium-abonnement, en understøttet enhed og kompatible hovedtelefoner eller et headset.

Vælg en mulighed for at få en liste over kompatible enheder, og se trinnene til at slå registrering af hovedbevægelser til.

AirPods eller Beats og iPhone, iPad eller Apple TV

Pixel Buds Pro og Google Pixel-mobil

Galaxy Buds og Samsung Galaxy-mobil

Samsung-mobiler og -hovedtelefoner med Netflix rumlig lyd:

• Samsung Galaxy S23

• Galaxy Buds Pro

• Galaxy Buds2

• Galaxy Buds2 Pro

Sådan slår du registrering af hovedbevægelser til:

1. Forbind dine hovedtelefoner til din mobil.

2. Åbn appen Galaxy Wearable.

3. Tryk på Indstillinger for hovedtelefoner > Avancerede indstillinger. For Buds2 Pro: Tryk på 360-lyd.

4. Tryk på kontakten for at slå 360-lyd til.

5. Tryk på kontakten for at slå registrering af hovedbevægelser til.