Sådan styrer du Netflix på dit tv med en mobil

Brug Kombitilstand til at bruge din telefon til at styre Netflix på dit tv.

• Gennemsøg Netflix, og find serier og film

• Brug tastaturgenveje til gå til serier, film, nyt og populært samt Min liste på dit tv

• Afspil, sæt på pause, spol frem eller tilbage, eller gå til en anden episode

• Skift indstillingerne for afspilning såsom sprog og undertekster

Kombitilstand er en oplevelse i betaversion, der tilbydes et lille antal medlemmer, som har den seneste version af Netflix' mobilapp installeret på en Android-telefon eller en iPhone, og som ser Netflix på et tv eller en tv-streamingenhed. For at tjekke, om din konto er med i betaversionen, skal du åbne Netflix' mobilapp og finde ikonet for Kombitilstand i øverste højre hjørne.

Tilknyt dine enheder, og brug Kombitilstand

1. Åbn Netflix på både din telefon og dit tv.

• Sørg for, at du er logget på samme Netflix-konto på begge enheder.

2. Tryk på Kombitilstand i øverste højre hjørne af mobilappen.

3. Tryk på Opret forbindelse til tv.

4. Vælg dit tv eller din tv-streamingenhed.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du vælge den profil, du vil bruge. For at bruge Kombitilstand skal begge enheder være logget på den samme profil.

Du vil få vist en meddelelse på begge enheder om, at forbindelsen er oprettet. Når du har forbundet din telefon og dit tv, bliver disse enheder automatisk forbundet fremover, når Netflix åbnes på dem begge, og du bruger samme profil.

Sådan ser du, om din telefon er forbundet til et tv:

• Ikonet for Kombitilstand øverst til højre på mobilappen vil lyse .

• Du vil se meddelelsen "Forbundet til tv" og navnet på dit tv i bunden af skærmen, efter du har trykket på ikonet Kombitilstand.

Sådan afbryder du forbindelsen til en forbundet telefon:

1. Tryk på Kombitilstand øverst til højre i mobilappen.

2. Tryk på Afbryd forbindelse.

Du vil få vist en meddelelse i øverste højre hjørne af dit tv om, at forbindelsen til den telefon, du bruger i øjeblikket, er blevet afbrudt.

Forbindelsen til telefonen vil også blive afbrudt automatisk, hvis du lukker Netflix-appen på dit tv eller din telefon, eller hvis du slukker for dit tv.

Bemærk:Din telefon viser muligvis, at den stadig er forbundet i flere minutter, efter du lukker Netflix på dit tv.

Når du har oprettet forbindelse første gang, vil din mobil og dit tv muligvis automatisk oprette forbindelse, når Netflix er aktiv på begge enheder, og du bruger samme profil.

Fejlfinding

De fleste nyere enheder understøttes.

Sørg for, at enheden er opdateret. Hvis du er i tvivl om, hvordan du opdaterer systemets software på din enhed, kan du kontrollere betjeningsvejledningen eller kontakte forhandleren.

Kræver Android 7 eller nyere og den nyeste version af Netflix-appen fra Google Play Butik. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din Android-baserede enhed.

Kræver iOS 16 eller nyere og den nyeste version af Netflix-appen fra App Store. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Kontrollér, at dit operativsystem er opdateret Kombitilstand kræver Android-version 7 eller nyere samt den seneste version af Netflix-appen fra Google Play Butik. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din Android-baserede enhed.

Kontrollér, at dit operativsystem er opdateret Kombitilstand kræver iOS 16 eller nyere samt den seneste version af Netflix-appen fra App Store. Se Sådan opdaterer du Netflix-appen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis Netflix viser meddelelsen "TV ikke fundet", når du har trykket på ikonet Kombitilstand på din mobil, skal du sikre dig, at dit tv og din mobil begge er logget på samme Netflix-konto, og at Netflix er åben på begge skærme, og derefter prøve igen. Du skal muligvis også starte Netflix-appen igen på dit tv og installere Netflix-appen igen på din mobilenhed.

Hvis du har flere tv'er, som er den samme model, vil skærmen Opret forbindelse til tv muligvis vise en liste af tegn, når du forbinder enheder udover navnet/modellen på dit tv. Gennemgå listen over tv'er, indtil du har forbindelse til det tv, du vil styre. Du vil få vist en meddelelse på dit tv om, at forbindelsen er oprettet.

Der kan kun oprettes forbindelse fra én telefon til et tv via Kombitilstand ad gangen. Forbindes en ny telefon, bliver forbindelsen til de andre enheder afbrudt.

Hvis nogle af kontrolknapperne til kombitilstand på din mobil ikke fungerer, når enhederne er forbundet, skal du starte Netflix-appen på dit tv igen og derefter prøve igen.

De fleste tv'er og streamingenheder er midlertidigt i en ventetilstand, efter de er blevet slukket. Det er derfor muligt, at kombitilstand vises som tilsluttet i et vist tidsrum, indtil enheden er helt slukket.

Det er muligt for Netflix-appen at være i en ventetilstand, når tv'et er tændt, også selv om den ikke aktuelt anvendes. Det er derfor muligt, at kombitilstand fortsat vil anmode om at skulle anvendes.